NANE ZNA ZNANJE: / Senzacionalno Bilićevo otkriće oduševilo Engleze

Image
Foto: AFP

Slaven Bilić radi sjajne stvari na klupi West Hama ove sezone.

14.10.2015.
22:37
AFP
VOYO logo

Tako su Nane i njegovi Čekičari postali hit u Engleskoj. West Ham je trenutno šestoplasirana momčad Premier lige sa samo četiri boda manje od vodećeg Manchester Cityja. West Ham je ostvario četiri pobjede, dva remija i dva poraza.

velike nade polaže u 28-godišnjeg francuskog igrača Dimitrija Payeta kojeg je doveo iz Olympique Marseillea za 12 milijuna funti. Payet je standardni prvotimac West Hama i ključni igrač londonskog sastava. Za sad je Payet zabio četiri gola uz tri asistencije. Engleski mediji i navijači West Hama oduševljeni su Bilićevom kupnjom ovog ljeta. Payet je Bilićev trenerski potez karijere, Francuz radi fantastične stvari u Premiershipu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PRAVI GOSPODIN: /

Slaven Bilić ponovno je oduševio Engleze

Image
PRAVI GOSPODIN: /

Slaven Bilić ponovno je oduševio Engleze

Bilić ga uvjerio u svoj projekt

"Još na pregovorima, prije samog transfera rekao sam Slavenu: 'Ako potpišem za West Ham, a lopte mi budu letjele preko glave, onda sve skupa to neće imati nikakvog smisla. Jednostavno, od mene neće biti nikakve koristi. I bolje da onda i ne dolazim. Međutim, Slaven je popričao samnom, uvjerio me u svoj projekt, u svoj rad i ciljeve i odlučio sam potpisati za West Ham", kazao je Payet i nastavio:

"Imamo kvalitetu u napadu. Još ima dijelova utakmica u kojima se mučimo, ali mislim da se stalno popravljamo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

Međutim, dok mu u klubu sve ide od ruke, na reprezentativnom planu mu baš ne cvjetaju ruže. Francuski izbornik Didera Deschamps ga ne zove u reprezentaciju. Payet je zbog toga jako ljut, osjeća se zapostavljenim, za njega je to velika nepravda.

Revoltiran zbog nepozivanja u reprezentaciju

"Već više od godinu dana igram odlično, možda i najbolji nogomet u svom životu. I još uvijek nema poziva za reprezentaciju. Mislim da je to nepravda, kao istureni vezni raduio bih čuda u paru sa Karimom Benzemom. Nas dvojica bi bili odličan par. Možda me ne vole kao osobu, ne znam. Pitate li sve moje trenere, nitko vam neće reći: 'Dimitri? On je idiot!' Međutim, jedino što ne mogu podnijeti je nepravda", objasnio je Payet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham ovog vikenda očekuje gradski gostujući derbi protiv Crystal Palacea, a tjedan dana kasnije na Boleyn Ground mu stiže aktualni prvak koji ima start sezone iz noćne more, Chelsea. Biti će to pravi izazov za Bilića, na klupi Chelsea čega ga veliki Jose Mourinho. Može li Bilić skinuti još jedan veliki skalp ove sezone?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo