Otkrivena istina o mogućem transferu Vatrenog u engleskog velikana

Nakon što je Andrej Kramarić odbio Leicester City i sad je jako blizu potpisa ugovora sa Chelseajem, postavlja se pitanje je li to bila dobra odluka hrvatskog reprezentativca i njegova oca Jože.

30.12.2014.
8:36
VOYO logo

Svakom mladom igraču cilj je zaigrati u što jačem klubu. Zaigrati! Međutim, često se svijetla reflektora, medijski natpisi, i pompa oko prelaska brzo stišaju, i ostaje samo surova stvarnost. Što ako trenutno za njega nema mjesta u tom klubu, pa bude poslan na posudbu negdje drugdje? Događalo se ranije da su se neki igrači gubili u tim situacijama, i "nestajali". I to hrvatski igrači. Primjerice, Delač ili Pašalić, koji su upravo u Chelseau poslani na posudbu i izgubili se u Nizozemskoj, zemlji gdje bi i Kramarić trebao biti poslan na posudbu ako potpiše za Chelsea (Vitesse). Jer, za njega, trenutno, i nema mjesta u londonskom velikanu.

Sad se postavlja pitanje, je li odbijanje Leicestera, posljednje plasiranog kluba Premiershipa, bila dobra odluka? Kramarićev zastupnik tata Joža, preporučio je sinu Chelsea, prihvativši objašnjenje da je “Leicester najgori izbor”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/qQhP7PbSRiI

A taj najgori izlog je Andreju nudio 10 milijuna eura, plus minutažu. Uz to, Leicester će u ovom zimskom prijelaznom roku poduzeti sve da ne ispadne iz Premierlige. Vlasnik s Tajlanda, Vichai Srivaddhanaprabha uložit će 40 milijuna eura u pojačanja. Kramarić mu je trebao biti ono najveće ove zime, zlatno rekli bi smo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kramariću i njegovom ocu su punili glavu lošim položajem Leicestera na tablici. Kao, ispast će iz lige, propasti i nestati. A što ako Leicester ostane u ligi, pred njima je još 19 utakmica, ništa još nije gotovo. A ako vlasnik osvježi momčad s pojačanjima od 40 milijuna, objašnjava riječki menadžer Predrag Rački za Jutarnji list, te dodaje:

"Tako su i Niki Kranjčaru prije deset godina punili glavu - nemoj prihvatiti Rennes, francuski klub, koji je loše stajao na tablici. Otišao je u Portsmouth, koji mu i danas duguje novac, a klub je u međuvremenu nestao s nogometne mape".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječki menadžer će na kraju priče reći:

"Odabere li Chelsea, Kramarić nikada nogom neće kročiti na Stamford Bridge, zagubit će se u Nizozemskoj, kao Delač, kao Pašalić ili Perica. Sve to blještavilo traje dva, tri dana. Istina, Leicester ne zvuči privlačno, ali, 19 utakmica za tako nadarenog igrača, to je pravi izlog za njegov talent. Pokaži se, ili jesi, ili nisi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako Kramarić još nije niti potpisao za Chelsea, a već se postavlja pitanje hoće li Hrvat ikada kročiti kopačkama na Stamford Bridge?

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo