TRENUTAK KAD SU PROTRNULI SVI U DINAMU: / U Maksimirskoj 128 osvanula najbolja moguća vijest

Image

Jedan od najboljih nogometaša Dinama, napadač El Arabi Hilal Soudani, ipak nije teže ozlijeđen, javlja službena klupska stranica Dinama.

8.11.2016.
21:21
VOYO logo

Naime, u nedjelju za vrijeme susreta 15. kola HNL-a između Splita i Dinama na Parku mladeži (0-1 ) Soudani je osjetio bol u zadnjoj loži. Trener ModrihIvajlo Petev promptno je reagirao i izvadio Soudanija iz igre, stavljen mu je led na mišić.

Zabrinutost je zavladala u taboru Modrih

Svima je odmah bilo jasno da se radi o ozljedi zadnje lože, neke prve dijagnoze, onako po osjećaju, na prvu, nisu bile optimistične. Zabrinutost je zavladala u taboru Modrih. Sve je "mirisalo" na rupturu, a to bi za Dinamo, u ovim trenucima kad se lovi vodeća Rijeka (Dinamo kaska za Rijekom u prvenstvu 6 bodova), bio veliki udarac. Možda i nenadoknadiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Soudani bi vjerojatno bio izgubljen do kraja polusezone. Ili barem za većinu utakmica do zime. Tri do četiri tjedna, to je obično vrijeme oporavka kod takvih ozljeda. No, magnetska rezonanca je donijela dobre vijesti.

Image

Soudani ima “samo” jako istegnuće mišića zadnje lože

Soudani ima “samo” jako istegnuće mišića zadnje lože, propustit će utakmice reprezentacije, ali bit će spreman za odlučujuće utakmice u ovom prvom dijelu sezone. Znači, Soudani bi već za dva tjedna, kako javljaju Sportske novosti, mogao biti spreman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Soudani je u ponedjeljak ujutro obavio pregled koji je pokazao da nema hematoma niti rupture. Liječnik prve momčadi Valentin Velikov potvrdio je da se ne radi o ozbiljnijoj ozljedi, već samo o hiperekstenziji, kao i to da će alžirski napadač biti uskoro spreman za povratak na travnjak", stoji na Dinamovoj klupskoj stranici.

Idućih desetak dana laganije će trenirati, po potrebi i mirovati, odrađivati terapiju i onda bi se mogao vratiti na travnjak. Čak i da propusti tu utakmicu protiv Istre u Maksimiru, bitno je da će Ivajlu Petevu biti na raspolaganju za Lyon u Ligi prvaka, Osijek i Rijeku, tri najvažnije utakmice do kraja polusezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo