LOŠA PRIPREMA / Otkriven razlog zašto je Hrvatska izgubila od Estonije: debakl je rezultat greške napravljene prije godinu dana

Image

Čelnici HNS-a su poručili Estoncima kako će im vratiti uslugu, što su na kraju i učinili

29.3.2017.
17:48
VOYO logo

Prije točno godinu dana U-21 reprezentacija Hrvatske u Zaprešiću je u važnoj kvalifikacijskoj utakmici pobijedila Estoniju sa 2:1, pišu Sportske novosti. Tijekom utakmice za vrijeme drugog poluvremena  hrvatski je tabor preplavila panika jer su shvatili da je napravljen težak previd. Naime, u 46. minuti u igru je ušao Ivan Fiolić, koji uopće nije bio prijavljen u zapisnik. 

U tom trenutku se kalkuliralo kako će reprezentacija izgubiti utakmicu za zelenim stolom, što bi se dogodilo da je Estonski savez tako što zatražio, no oni su odlučili kako neće pisati prigovor UEFA-i.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čelnici HNS-a su tada poručili Estoncima kako će im vratiti uslugu, nakon čega su Estonci zatražili prijateljsko gostovanje hrvatske reprezentacije na njihovom terenu, što se na kraju, zahvaljujući Davoru Šukeru, i dogodilo. 

Na taj je način dogovorena utakmica između Estonije i Hrvatske, koja nije igrana zbog zarade ili nesposobnosti predsjednika HNS-a. Teren je bio u lošem stanju, a domaćini su se ispričali zbog toga, objasnivši pritom da im vremenske prilike prethodnih tjedana nikako nisu išle u prilog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako pišu Sportske novosti, reprezentacija Hrvatske izgubila je utakmicu ne zbog terena, već zbog izbornika Ante Čačića koji je loše pripremio utakmicu i igrača koji su joj olako pristupili jer bi reprezentacija, s onakvim pristupom izgubila i da se igralo na najfinijoj engleskoj travi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo