Vatreni otkrio dojmove: 'Dečki su vrlo pristupačni'

U izjavi za hamburški dnevnik Morgenpost prve je dojmove o novim suigračima, nogometašima HSV-a, iznio veznjak hrvatske reprezentacije Ivo Iličević.

6.9.2011.
17:29
VOYO logo

"Dečki su vrlo pristupačni. Mislim da ću se vrlo lako uklopiti", rekao je 24-godišnji Hrvat koji je posljednjeg dana kolovoškog prijelaznog roka stigao u grad na Elbi iz Kaiserslauterna.

Prošlog je vikenda Iličević turistički (ozlijedio je aduktor) putovao s momčadi na prijateljski ogled s Luzernom u Švicarsku, s jedinom namjerom da što bolje upozna suigrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nijemce je zanimalo je boji li se konkurencije. Na lijevoj strani veznog reda, jednom od mjesta na kojem Hrvat može igrati, sve se više diže bivši reprezentativac i nekadašnji igrač Bayerna Marcell Jansen.

"Da ima konkurencije sasvim je normalno. No, došao sam ovamo iz Kaiserslauterna da bih igrao, ne da bih sjedio na klupi. Vjerujem da ću se probiti do prve momčadi i izboriti status standardnog prvotimca."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi će nastup u dresu HSV-a, međutim, Iličević čekati još gotovo mjesec i po dana. Kažnjen je četirima utakmicama zabrane nastupa nakon nesportskog prekršaja nad Bayernovim Ukrajincem Anatolijem Timoščukom pri posljednjem nastupu za Kaiserslautern.

Na raspolaganju treneru Michaelu Oenningu, bude li tada ovaj i dalje trener trenutačno posljednjeplasirane bundesligaške momčadi, Iličević će biti tek za dvoboj devetoga Bundesligaškog kola u kojem HSV 16. listopada gostuje kod Freiburga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109060395006 arti-201109020415006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo