OTJERAO JE MANDŽUKIĆA IZ BAYERNA, A SADA SE NJEMU SPREMAJU PROMJENE: / 'Čini se da moram početi učiti francuski'

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Bayern se počeo pojačavati, a rezultat toga je francuska kolonija u svlačionici Bavaraca

31.3.2019.
16:22
AFP
VOYO logo

Robert Lewandowski već dug niz godina slovi za jednog od najboljih napadača na svijetu. U Bavarsku je došao prije pet godina kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Borussijom iz Dortmunda i odmah se nametnuo kao prva napadačka opcija ispred našeg Marija Mandžukića.

Poljak se u zadnjih nekoliko prijelaznih rokova redovito povezivao s odlaskom iz Bayerna, ali do toga nikad nije došlo. Ovog ljeta priča bi mogla imati drugačiji završetak. Naime, čelnici Bayerna najavili su dosta promjena u sastavu, a jedna od njih mogla bi biti i odlazak ubojite devetke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabavlja ga situacija

Dolaskom Benjamina Pavarda i Lucasa Hernandeza u Munchen svlačionica Bayerna bit će ispunjena velikim brojem francuskih nogometaša. Tu su već Corentin Tolisso i Kingsley Coman, a Lewandowski je u razgovoru za Telefoot u šali istaknuo kako je primoran učiti francuski jezik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada u ekipi imamo trojicu Francuza, sljedeće godine će ih biti još. Ranije smo imali dosta Španjolaca, sada će biti dosta Francuza. Čini se da ću morati početi učiti francuski jezik", rekao je kroz smijeh poljski napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo