nokaut faza lige prvaka /

Osvajanje skupine ove sezone nije bila prednost: PSG na Barcu, Napoli protiv europskog prvaka!

Image

Uoči ždrijeba bilo je jasno da prva pozicija u grupi u ovogodišnjoj sezoni i ne znači neku veliku prednost, a ždrijeb je to i potvrdio

12.12.2016.
13:12
VOYO logo

U ponedjeljak su u sjedištu Europske nogometne federacije (UEFA) izvučeni parovi osmine finala Lige prvaka u kojima su najzvučniji parovi Bayern - Arsenal i PSG - Barcelona.

Među nositeljima uoči ždrijeba su se našli Arsenal, Napoli, Barcelona, Atletico Madrid, Monaco, Borussija Dortmund, Leicester i Juventus. Skupinu nenositelja činili su PSG, Benfica, Manchester City, Bayern, Leverkusen, Porto i Sevilla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, uoči samog ždrijeba bilo je jasno da prva pozicija u grupi u ovogodišnjoj sezoni i ne znači neku veliku prednost, a mnogi su komentirali da su ove godine drugoplasirani prošli bolje od drugoplasiranih.

A sam ždrijeb potvrdio je tu tezu pa ćemo tako već u prvoj fazi nokaut sistema moći pogledati nekoliko poslastica. Prvoplasirana Barcelona primjerice, morati će se potući s PSG-om, a najgore je prošao Napoli. Iako su osvojili svoju skupinu ispred Benfice, Talijani će za četvrtfinale morati igrati protiv branitelja naslova iz Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najzanimljiviji su susreti definitivno onaj između Bayerna i Arsenala te PSG-a i Barcelone, iako ni Real - Napoli ili pak Manchester City - Monaco ne zvuče nimalo loše.

Parovi osmine finala Lige prvaka:

Manchester City - Monaco

Real Madrid - Napoli

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benfica - Borussia Dortmund

Bayern - Arsenal

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Porto - Juventus

Bayer Leverkusen - Atletico Madrid

Paris Saint-Germain - Barcelona

Sevilla - Leicester City

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prve utakmice su na rasporedu 14. i 15. veljače 2017. godine, odnosno 21. i 22. veljače, a uzvrati će biti odigrani 7. i 8. ožujka te 14. i 15. ožujka.

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo