Osnivač KUD Idijota objasnio zašto je Mamića pred svima 'nabio na ku**c'!

Nenad Marjanović zvani Dr.

17.3.2013.
18:16
VOYO logo

Dinamo je u 24. kolu odigrao 0:0 s Istrom, u utakmici koju bismo vrlo brzo zaboravili da se nakon nje nije dogodio presedan u hrvatskom sportskom novinarstvu. Prvi put od kada je Zdravko Mamić gazda Dinama, netko mu je javno uzvratio njegovom mjerom.

Glavni urednik portala Regional Expresa Nenad Marjanović, poznatiji kao osnivač i basist nekadašnjeg pulskog punk benda KUD Idijioti, 'nabio je Mamića na ku**c', pred novinarima i šokiranim Krunom Jurčićem, koji je odmah ustao i napustio presicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dr. Fric je dan poslije u Regionalu objasnio da akcija nije bila planirana nego spontana...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želio sam Mamićevim poltronima pokazati kakao je neugodno kad njihov gazda i gazda HNL-a sve nabija na ku**c, a nitko ne smije pisnuti. E vidite, mene taj Mamić vrijeđa već dvadesetak godina, da se Jurčić nije uhvatio Mamića i da se držao utakmice ništa mu ne bih rekao. Tko su ti Mamići? Pa oni su uvreda za sredinu iz koje dolazim i ako ga tisuće ljudi svaki vikend proziva da odstupi, zašto bih ja slušao Jurčićevo dizanje spomenika jednom redikulu. Mene ne može impresionirati njegov novac…" izjavio je Marjanović poslije presice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo