OSJEĆA SE POPUT SMEĆA: / Ima ih koji su Kloppu već okrenuli palac prema dolje

Image

Trofej namijenjen najboljoj momčadi Liga kupa podigli su u nedjelju igrači Manchester Cityja svladavši Liverpoolovu nogometnu momčad boljim izvođenjem jedanaesteraca.

29.2.2016.
9:52
VOYO logo

Pritom se u poprilično nezahvalnoj situaciji našao Jürgen Klopp, a u takvu ga guraju svi oni nestrpljivi i željni Liverpoolovih naslova. Prilika se nudila u nedjelju, međutim, Cityjev rezervni vratar Willy Caballero, koji je prije samo koji dan primio pet golova od Chelseajeve momčadi, prometnuo se u junaka kluba kojem je naslov u Liga kupu ukupno četvrti osvojen u tom natjecanju.

Palac dolje

Liverpool je ostao na rekordnih osam, a njegovi navijači na spoznaji da će novoga morati pričekati još neko vrijeme. Kombinacija tog saznanja i podsjećanje na činjenicu da je posljednji trofej podignut prije pune četiri godine, baš u tom natjecanju boljim izvođenjem penala protiv Cardiff Cityja, ponukali su neke da Kloppu već počnu okretati palac prema dolje. Čine to i neki mediji podsjećajući da je njemački stručnjak poražen u svoje posljednje četiri utakmice za naslov, tipično za engleske medije izvrćući priču staru tek koji dan kroz koju su veličali činjenicu da je taj isti Klopp u posljednje četiri godine dovukao svoje momčadi do četiriju utakmica kroz koje se bore za trofej.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovome je trenutku Liverpool momčad koje više nema u FA kupu, koja je izgubila finale Liga kupa, koja je jedva u gornjoj polovici ljestvice Premier lige (deveto mjesto) i koja će mjesto među posljednjih osam u Europskoj ligi tražiti protiv Manchester Uniteda. Sezona je daleko od blistave, ali Klopp, koji igra s momčadi koju je naslijedio od svog prethodnika Brendana Rodgersa, blistavu prvu nije niti obećao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čudotvorac

Riječi koje su ostale zapamćene s njegova predstavljanja na Anfieldu bile su:

"Mislite li da sam ja čudotvorac? Ne, pustite me onda raditi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://dai.ly/x3usru3

Nešto je slično izjavio i nakon utakmice u kojoj je City slavio naslov. Govorio je o tome kako treba pretrpjeti gorčinu poraza kako bi sakupljena emocija u sljedećoj borbi za naslov bila pokretač uspjeha. A, trenutačno se osjećaju u Liverpoolu poprilično loše. Ili, Kloppovima riječima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećamo se poput smeća. Ok, poput gov..".

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo