CIJENJENI STRUČNJAK / Osijek službeno objavio dolazak novog trenera na Opus Arenu

Image
Foto: Profimedia

Iako nema značajnog iskustva u seniorskom nogometu, Coppitelli je s mlađim kategorijama talijanskih klubova imao velike uspjehe

12.6.2024.
8:53
Profimedia
VOYO logo

Novi trener Osijeka, Federico Coppitelli stigao je na Opus Arenu i danas će biti predstavljen kao njihov novi trener.

Image
NAKON TEŠKE SEZONE /

Stigle vijesti s Otoka: Erik ten Hag ostaje na klupi Crvenih vragova

Image
NAKON TEŠKE SEZONE /

Stigle vijesti s Otoka: Erik ten Hag ostaje na klupi Crvenih vragova

Stigao je u utorak u večernjim satima, a službeno bi trebao biti predstavljen oko 11 sati na pres konferenciji. Pri dolasku na stadion dočekao ga je sportski direktor Osijeka Jose Boto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim na društvenim mrežama Osijek je sada i na službenoj stranici predstavio novog trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Federico Coppitelli novi je trener Bijelo-plavih! Ovaj 39-godišnji Talijan sinoć je s trojicom svojih pomoćnika i sunarodnjaka stigao na Opus Arenu i susretljivo odradio onaj uvodni dio aktivnosti koji je uobičajen pri dolasku jednog kormilara u neku novu sredinu. Obavljena su uvodna snimanja i fotografiranja, a ove srijede Coppitelli će, kako je to ranije i najavljeno, biti predstavljen javnosti na konferenciji za novinare. Posljednji angažman imao u U-19 momčadi Leccea koju je vodio sve do prihvaćanja ponude našeg sportskog direktora Josea Bote.

Prvi su mi dojmovi iznimno dobri, ovo je zaista fantastično mjesto! Ono što sam do sada vidio na razini je velikih europskih klubova, pogotovo što se tiče uvjeta za rad koji su vrhunski. Sretan sam što sam ovdje i veselim se svim zajedničkim izazovima, kratko je navijačima poručio novoimenovani šef stručnog stožera NK Osijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radio s juniorskim momčadima

Iako nema značajnog iskustva u seniorskom nogometu, Coppitelli je s mlađim kategorijama talijanskih klubova imao velike uspjehe. Prošle je godine s Lecceom osvojio juniorski naslov prvaka Italije.

Osim prošlogodišnjeg naslova, u sezoni 2014./15. je s Romom osvojio i talijanski U-17 naslov, a iste je sezone uzeo i Superkup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedino seniorsko iskustvo imao je s trećeligašem Imoleseom prije pet godina.

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo