Osebujni trener opet bez dlake na jeziku: 'Pa, nisam idiot!'

Nogometaši dortmundske Borussije prolaze kroz totalno 'ludu' sezonu. Prije manje od dvije godine igrali su u finalu Lige prvaka, a danas se u Bundesligi grčevito bore za ostanak.

19.2.2015.
13:28
VOYO logo

Njemački novinari pitaju se ovih dana što će napraviti trener Jürgen Klopp. Hoće li staviti naglasak na Ligu prvaka i pokušati ponovno napraviti podvig u najelitnijem kontinentalnom natjecanju, te pritom zanemariti Bundesligu? U tom smislu su postavili Kloppu pitanje namjerava li ovaj petak odmarati dio igrača u prvenstvenom okršaju protiv Stuttgarta kako bi ih sačuvao za Juventus. Od osebujnog 47-godišnjeg stručnjaka očekivano su dobili odgovor bez dlake na jeziku.

"Pa, nisam idiot da čuvam glavne igrače protiv Stuttgarta kako bih ih sačuvao za Juventus! Igrat će svi najbolji. Pred nama su tri važne utakmice i radit ću rotacije samo ako budem prisiljen na to", rekao je Klopp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stuttgart je, inače, jedan od glavnih Borussijinih konkurenata u borbi za ostanak. Švabe su na posljednjem mjestu ljestvice s 18 bodova, a Dortmunđani imaju četiri boda više i drže 15. poziciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo