hajdukov trener /

Oreščanin pozitivan: 'Puno ćemo naučiti iz ovog derbija'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Hajdukov trener nije previše toga zamjerio svojim igračima

3.4.2019.
21:37
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

"Čvrst derbi i rovovska bitka. Spretna i sretna pobjeda protivnika. Iskusniji su bili i zabili taj jedan gol. Za nas je to bilo još jedno iskustvo. Neki su igrali prvi derbi u Splitu. Utakmica nije bila lijepa, a bilo je dosta intenziteta. Stvari koje smo željeli nisu bile na nivou, ali ipak derbi je derbi", prvi je dojam Siniše Oreščanina nakon poraza njegove momčadi u derbiju s Dinamom.

"Pokušavali smo se dodavanjima i kombinatorikom nametnuti, ali njihov stoperski dio jest ono što ih nosi kroz cijelu sezonu. Momcima ne mogu niša zamjeriti, i zahvalio bih publici koja nas je došla podržati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Palaversa je ostao na klupi?

"Prije nekoliko presica sam rekao da život teče dalje poslije svake utakmice. Ovo danas je veliko iskustvo i sigurno će puno značiti igračima. Rotacije su ključne za ovu momčad. Vidjeli ste i da smo s igračem manje pokušavali igrati. Utakmica je bila kontrolirana u našem smislu, ali neke stvari su trebale biti bolje. Zadovoljan sam i mislim da će puno naučiti iz ovoga."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo je reći da su hajdukovci na travnjaku bili nezadovoljni suđenjem.

"Vjerojatno će ekspertiza pokazati da je zaslužen crveni karton. Međutim, Šunjić je Caktaša navlačio nekoliko metara i po tome ispao pametan. Miji će to sigurno biti dobra lekcija."

Slijedi Osijek.

"Nama je sad glavni fokus da se oporavimo i da se pripremimo za Osijek koji je promijenio trenera. Život ide dalje i apsolutno sam pozitivan bez obzira na današnji poraz."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo