OREŠČANIN OBJAVIO POPIS ZA MALTU: / Navijači se pitaju tko će pokrivati spornu poziciju

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Nema više tajni, trener Hajduka otkrio je adute

7.7.2019.
20:37
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Hajduka u utorak od 18 sati na Malti igraju prvu utakmicu 1. pretkola Europske lige protiv Gzire United, a trener Siniša Oreščanin odabrao je 18 igrača koji će konkurirati za ovaj dvoboj:

1 Tomislav Duka, 3 Borja López, 5 Hamza Barry, 6 Darko Nejašmić, 7 Ádám Gyurcsó, 8 Stefan Simić, 14 Oleksandr Svatok, 18 Dino Beširović, 19 Ivan Delić, 21 Jairo, 23 Anthony Kalik, 24 Stanko Jurić, 31 Ivan Dolček, 33 Domagoj Bradarić, 34 Ardian Ismajli, 40 Marin Ljubić, 47 Francesco Tahiraj i 93 Bassel Jradi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od ranije nema JosipaJuranovića, MijeCaktaša i JosipaPosaveca, a na put nije pošao JosipBašić te će će biti zanimljivo vidjeti tko će igrati na desnom boku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko sudi?

Nadalje, stigla je vijest da će Gal Leibovitz iz Izraela bit će glavni sudac utakmice, a pomagat će mu sunarodnjaci Tom Adi, Moshe Bohbot i Shalom Ben Avraham.

Splićani su, inače, u subotu odradili posljednji trening na Pohorju. Uvježbavali su Bijeli prekide te taktičko tehničke detalje posljednjeg dana priprema u Sloveniji. Dan kasnije zaputili su se prema Zagrebu od kuda su poletjeli prema Malti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo