Mourinho će biti sretan: Oprostila se još jedna nogometna legenda

Legendarni Didier Drogba oprostio se od nastupa za reprezentaciju. Obala Bjelokosti ostala je bez vjerojatno najboljeg igrača u povijesti.

8.8.2014.
17:25
VOYO logo

Nakon 104 nastupa i 65 golova 36-godišnji napadač je odlučio reći zbogom reprezentaciji. Kako je sam naveo, s velikom tugom je došao do te odluke.

"Posljednjih 12 godina u reprezentaciji su bile pune emocija. Od mog prvog poziva do posljednje utakmice uvijek sam se trudio dati sve od sebe. Ponosan sam što sam bio kapetan ove momčadi osam godina, te što sam doprinio da zemlja dođe na nogometnu kartu, sudjelujući na tri SP-a te u dva finala Afričkog kupa nacija. Ne mogu dovoljno zahvaliti navijačima za ljubav i podršku koju si iskazali ovih godina. Svi moji golovi, nastupi, sve naše pobjede su za vas", kazao je napadač Chelseaja koji se ovog ljeta opet vratio u Mourinhovo jato. Sada će, u ovim poznim godinama, biti koncentririan samo na Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Didier Drogba je debitirao za reprezentaciju u rujnu 2002. godine protiv Južne Afrike, a posljednji nastup bio mu je na Svjetskom prvenstvu u Brazilu gdje je Obala Bjelokosti šokantno završila nastup u skupini porazom od Grčke u posljednjoj minuti. Kraj i nije bio savršen, ali Drogba i 'slonovi' će pamtiti ljepše dane...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo