OPET SELE MODRIĆA IZ REALA: / Ako kapetan Vatrenih u ljeto napusti klub, ovo je jasan znak gdje će nastaviti karijeru

Image

Ako je vjerovati kladionicama postoji izraziti favorit za dovođenje Modrića

16.2.2018.
10:49
VOYO logo

Već neko vrijeme mediji sele Luku Modrića iz Real Madrida i pritom se naglašava da kapetan hrvatske nogometne reprezentacije želi novi izazov i vjerojatno posljednji veliki transfer/ugovor u karijeri.

Daily Star nastavlja tu priču pozivajući se na španjolske izvore koji tvrde da će klub sa Santiago Bernabeua u ljetnim mjesecima pročistiti svlačionicu i krenuti po Neymara sa ponudom koja će postaviti svjetski rekord u iznosu. Pozivajući se na koeficijente koje nude kladionice, otočki tabloid tvrdi da će Luka Modrić u toj priči karijeru nastaviti u Manchester Unitedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Približio se kraj karijere Luke Modrića u Madridu, veznjak će biti dio velike ljetne čistke Los Blancosa. Jose Mourinho prednjači u utrci za sjedinjenjem na Old Traffordu sa igračem kojeg je vodio u Realu, budući da je favorit za njegovo dovođenje Manchester United s koeficijentom 4/1. U utrci je i Tottenham koji bi mogao vratiti maestra iz veznog reda šest godina nakon što su se razišli", tvrdi Ian Marmion, glasnogovornik jedne kladionice i nastavlja:

"Real bi mogao biti spreman ponuditi Hrvata kao mamac za potpis Harryja Kanea, a koeficijent da će to klub iz sjevernog dijela Londona napraviti iznosi 10/1. Da će to napraviti rastrošni PSG koeficijent iznosi 18/1."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo