'NE MOŽE SVATKO POBIJEDITI ŠPANJOLSKU': / Evo što je Ronaldo rekao o Vatrenima

Image
Foto: AFP, PHILIPPE DESMAZES

U svojoj uobičajenoj maniri Cristiano Ronaldo je odbio dati izjavu nakon plasmana Portugala u osminu finala Europskog prvenstva, ali se malo kasnije ipak vratio i najavio okršaj protiv Hrvatske.

22.6.2016.
22:29
AFP, PHILIPPE DESMAZES
VOYO logo

Portugal je u posljednjem kolu grupne faze odigrao neodlučeno 3-3 protiv Mađarske i s trima remijima zauzeo treće mjesto u skupini F što ga na startu nokaut-faze vodi na Hrvatsku. Ronaldo se u prve dvije utakmice na turniru propisno ispromašivao, ali protiv Mađara je napokon proradio i zabio im dva gola. Iako je tijekom utakmice bio prilično ljutit jer zajedno sa suigračima nije uspio srušiti Mađarsku, kasnije je ustvrdio da je jedino važan prolazak dalje.

Ronaldo: Hrvatska je odlična

"Prioritet nam je bio plasman u osminu finala. Sada je pred nama težak suparnik, ali mislim da su izgledi 50-50. Hrvatska je odlična reprezentacija, puna kvalitetnih igrača. Poštujemo je jer ne može svatko pobijediti Španjolsku, ali svjesni smo i svoje snage i idemo na pobjedu", rekao je Ronaldo poslije dvoboja u Lyonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na napadača Real Madrida se osvrnuo i portugalski izbornik Fernando Santos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Hrvatska će biti odmornija'

"On je igrač-pobjednik koji živi za golove. Siguran sam da se s ova dva gola napunio dodatnim samopouzdanjem prije osmine finala i Hrvatske", rekao je Santos i zaključio:

"Sada se moramo odmoriti, a u četvrtak ćemo početi razmišljati o subotnjoj utakmici. Naravno da bi bilo bolje da igramo u ponedjeljak, ovako će Hrvatska biti odmornija i imati malu prednost. Hrvatska je odlična i ambiciozna momčad i vjerujem da nas čeka sjajna utakmica."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo