'ONI SU NESPOSOBNI': / Realovo 'glasilo' pokopalo Kraljeve; Srbin i dvojica Brazilaca posebno na udaru, Luki se naklonili

Image
Foto: Profimedia

'Zabio je spektakularan gol koji je dao nadu u povratak. Zamijenjen je u 69. minuti'

22.10.2020.
5:39
Profimedia
VOYO logo

Poznati španjolski dnevni sportski list Marca, inače Realovo "glasilo", teško je jučer prihvatio poraz Reala od Šahtara rezultatom 2:3 u prvom kolu skupine B Lige prvaka u Madridu. Medij blizak Realu je nakon utakmice igračima španjolskog prvaka podijelio opisne ocjene, a najmanje su impresionirali Marcelo, Eder Militao i Srbin Luka Jović.

Image
ŠPANJOLSKI MEDIJI BEZ MILOSTI RASPALILI PO ZIDANEU I NOGOMETAŠIMA REALA: /

'Nije ih uspio spasiti ni VAR...'

Image
ŠPANJOLSKI MEDIJI BEZ MILOSTI RASPALILI PO ZIDANEU I NOGOMETAŠIMA REALA: /

'Nije ih uspio spasiti ni VAR...'

Image
Image

"Real je pao u rupu. Izdao je svoju povijest. Poskliznuo se u premijeri na Di Stéfanu, na terenu svoje velike legende, u svom natjecanju", stoji u uvodu teksta Marce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Opet su Los Blancosi odigrali užasno prvo poluvrijeme, unatoč pokušaju popravljanja stava i pristupa kojeg ovoga puta nije nedostajao, kao i pritisku. No, na kraju su uništili bijeli start u elitnom natjecanju. Šahtar, koji se mučio i imao problema zbog korone, igrao je odlično prvi dio dvoboja, a kasnije je uspio nastojati spasiti povijesnu pobjedu zbog koje su svi, trener i igrači Reala, pod sumnjom, nesposobni dobiti teoretski najpristupačniji meč u skupini", pišu Španjolci.

Image
Image

Marcelo, asistent Luki Modriću za prvi gol Reala, je prema glasovima navijača bio daleko najgori pojedinac Reala na terenu, a Marca nije štedjela kritike na račun inače sjajnog Brazilca...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Na Marcela se ne može računati'

"U obrani se na njega stvarno više ne može računati. U napadu je pokušavao u drugom poluvremenu, ali je svjetlosnim godinama udaljen od briljantnog igrača kakav je bio nekad. Šteta, jer postao je igrač za utakmice Kupa i malo što pored toga", piše španjolski list koji nije štedio ni Marcelova sunarodnjaka Militaa.

"Kakva večer za igrača Reala! Kriv je Milito za dva od tri gola Šahtara. Konfuzija kod trećeg gola gostiju ne može se tolerirati, takvo što se ne smije događati. Dobio je samo žuti karton za težak prekršaj koji je napravio."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Posljednji od onih koji su se našli na piku Marce bio je Srbin Luka Jović koji je susret iznenađujuće započeo od prve minute. Ipak, zamijenio ga je u drugom poluvremenu Francuz Benzema.

'Zidane Joviću daje više prilika u ovoj sezoni nego što je to radio cijele prošle'

"Zidane mu daje više prilika u ovoj sezoni nego što je to radio cijele prošle sezone. Zasad nema znakova da Jović želi uspjeti u Madridu. Nestao je i bio zamijenjen", navodi se u tekstu Marce koja se naklonila našem Luki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac je postigao prvi zgoditak Reala i navijaču su ga ocijenili četvrtim najboljim igračem u momčadi iza vratara Courtoisa, Viniciusa i Mendyja.

"Zabio je Luka spektakularan gol koji je dao nadu u povratak Reala iz Madrida. Zamijenjen je u 69. minuti. U prvom poluvremenu je igrao povučeno, a u drugom dijelu je bio vođa momčadi. Ne samo zbog gola, već zbog ritma koji je dao igri cijele momčadi", zaključak je Marce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


SKUPINA B Real Madrid - Šahtar Donjeck 2:3 (MODRIĆ 54, Junior 59 / Tete 29, Varane 33-ag, Solomon 42) Inter - Borussia Mönchengladbach 2:2 (Lukaku 49, 90 / Bensebaini 63-11m, Hofmann 84)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LJESTVICA: 1. Šahtar 1 1 0 0 3-2 3 2. Inter 1 0 1 0 2-2 1 2. Borussia Mon. 1 0 1 0 2-2 1 4. Real Madrid 1 0 0 1 2-3 0

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo