ONI SU KRENULI U OZBILJAN RAT PROTIV MODRIĆA: / Najutjecajniji španjolski sportski dnevnik opet udario po Vatrenom

Image
Foto: Profimedia

Može se reći kako je počela svojevrsna kampanja za povratak Odegaarda, a posljedica toga, dakako, istiskivanje Modrića

24.4.2020.
9:23
Profimedia
VOYO logo

Prije nekoliko dana najutjecajniji sportski dnevnik u Španjolskoj, Marca, pokrenula je anketu u kojoj je tražila od svoje mnogobrojne čitateljske baze da odluče koga bi sljedeće sezone htjeli gledati u svojoj momčadi Luku Modrića ili Martina Odegaarda. Mladi Norvežanin igra u sjajnoj formi i već se mjesecima piše kako će baš on ovoga ljeta upasti u prvu momčad Reala i to umjesto Modrića.

U toj sprovedenoj anketi čitatelji, a ponajviše navijači Real Madrida, rekli su većinski kako žele Odegaarda u ekipi i time jasno poručili Modriću da im, zapravo, nije potreban. Međutim, Marca je očito odlučila nastaviti s kampanjom forsiranja Odegaarda i tjeranja Modrića pa su tako objavili članak u kojem pojašnjavaju zašto je Modriću odzvonilo, odnosno zašto bi Real trebao vratiti Odegaarda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odegaard je jedan od najboljih igrača u La Ligi ove sezone, i trebao je ostati u Sociedadu još jednu sezonu, ali izgledno je da će se sada vratiti", započinje Marca svoj članak.

Image
Foto: Profimedia

MADRID, SPAIN - NOVEMBER 23: Luka Modric, player of Real Madrid from Croatia during the Liga match played between Real Madrid CF and Real Sociedad at Santiago Bernabeu Stadium on November 23, 2019, in Madrid, Spain. Photo Irina R. H. / Spain DPPI / DPPI, Image: 484561298, License: Rights-managed, Restrictions: Hungary Out, Model Release: no, Credit line: IRH / AFP / Profimedia

Kampanja protiv Modrića

Zatim naglašavaju kako Odegaardov povratak zapravo ovisi o tome što će biti s Modrićem, odnosno, da on zapravo koči povratak Norvežanina. "Situacija je takva da ako Modrić odluči ostati u Madridu, Odegaard će provesti još jednu sezonu u Sociedadu, ali ako Hrvat ode, Odegaard će se vratiti na Bernabeu", piše Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ističu kako Real ovoga ljeta planira prodati podosta skupih, ali suvišnih zvijezda i kako bi među njima mogao biti Modrić. "Brojni igrači napustit će Berbabezu ovoga ljeta. Gareth Bale, James Rodriguez i Mariano Diaz gotovo sigurno će otići. Modrić ima još godinu dana ugovora i brojni su klubovi pokazali interes da ga dovedu ovoga ljeta. Prije nekoliko mjeseci tražio ga je AC Milan, ali kako je Zvonimir Boban napustio klub, taj je priča stala. Modrića potražuje i Inter Miami, klub Davida Beckhama, koji su pokušava podignuti rejting dovođenjem igrača visokog kalibra", završava Marca svoj članak.

Zapravo je tu sve jasno. Može se reći kako je počela svojevrsna kampanja za povratak Odegaarda, a posljedica toga, dakako, istiskivanje Modrića iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo