ONI BAŠ NEKAKO NE VOLE PERIŠIĆA: / Vatreni spasio Inter od poraza, a pogledajte kako ružno Gazzetta o njemu piše

Image
Foto: Profimedia

Njihovu se novinaru baš i nije pretjerano svidjela Perišićeva igra, kao niti nekolicine njegovih suigrača

2.11.2020.
17:07
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić spasio je svoj Inter u utakmici prošlog kola Serie A zabivši izjednačujući pogodak u drugoj minuti sudačke nadoknade drugog poluvremena. Bila je to zaista sjajna utakmica hrvatskog reprezentativca i još ako se njegov performans pribroji i činjenica da na njemu nije dosuđen čisti penal, sa sigurnošću se može reći da je zaslužio same pohvale.

Međutim, tako baš i ne misli ugledna talijanska Gazztta dello Sport. Naime, njihovu se novinaru baš i nije pretjerano svidjela Perišićeva igra, kao niti nekolicine njegovih suigrača. Pišu kako Perišićeva igra nije bila "lucidna", te ističu kako je griješio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Christian Eriksen of FC Internazionale during the Serie A 2020/21 match between FC Internazionale vs Parma Calcio at the San Siro Stadium, Milan.

Pictured: Ivan Perisic,Image: 566729348, License: Rights-managed, Restrictions: -FRA, -ITA, Model Release: no

"Perišić također nije zadovoljio. Da, bio je autor spasnosnog gola protiv Parme, ali isto tako je bio i autor pogreške na samom početku zbog koje nismo prelomili meč i osigurali si mirnu subotnju večer", piše tako Gazzetta o Perišiću,

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo