ON NIJE ČOVJEK: / Pogledajte novu čaroliju Lionela Messija

Image
Foto: AFP

Nogometaši Barcelone su u finalnoj utakmici španjolskog kupa Kralja odigranoj na Camp Nou, s 1:3 svladali Athletic Bilbao.

31.5.2015.
17:54
AFP
VOYO logo

Barcelona je bila u čudnoj ulozi na svom Camp Nou u subotu na večer. Naime, domaćin u ovom finalnom srazu kupa Kralja je bio Athletic Bilbao. Međutim, samo na papiru.

Čitav stadion je u bio bojama Barcelone, a 97. 000 gledatelja ponovno je svjedočilo genijalnosti Lionela Messija. Argentinski čarobnjak je postigao nevjerojatan pogodak za 1:0, nakon što je prije samog postizanja pogotka u trku osvojio 30-etak metara, nanizao protivničke igrače, i poentirao za ludilo na Camp Nou i rubriku "vjerovali ili ne".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadački trojac Messi-Neymar-Suarez ušao u povijest

Drugi gol na utakmici bilo je dijelo Neymara u 37. minuti dvoboja, a pogotku je prethodilo dodavanje našeg Ivana Rakitića koji je uposlio asistenta Suareza, odigravši s njim dupli pas.

https://pbs.twimg.com/tweet_video/CGR0x3xWoAASUpb.mp4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski prvak je u 74. minuti poveo s 3:0, a strijelac je bio tko drugi nego čudesni Messi. Vrijedi istaknuti kako je napadački trojac Barcelone Messi-Neymar-Suarez postigao dosad 119 golova u španjolskom prvenstvu i kupu. Niti jedan napadački trojac u povijesti nije zabio toliko golova.

Pogodak za Athletic Bilbao u 79. minuti postigao je Inaki Williams.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo