ON JE NEZAMJENJIV: / Ovo je najveći kompliment koji je Zidane mogao dati Modriću

Image

Ukupno je osam utakmica u ulozi trenera momčadi madridskog Reala zasad odradio Zinedine Zidane. Dovoljno za vidjeti koji mu igrači spremni konkurirati za nastupe minutažom čine okosnicu momčadi.

24.2.2016.
11:46
VOYO logo

Samo je jedan pritom odradio svih 720 minuta, a riječ je, očekivano, o kostarikanskom golmanu Keyloru Navasu. Budući i da svoj posao na mjestu čuvara mreže odrađuje vrlo dobro, teško je za očekivati da će se po tom pitanju u skoroj budućnosti nešto mijenjati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više od 95% minutaže

Slična je situacija i sa prvom zvijezdom kluba Cristianom Ronaldom. Čak i u trenucima golgeterske indisponiranosti portugalski napadač jedan je od onih koji mjesto u momčadi imaju zagarantirano. Od dolaska francuske nogometne legende na klupu kluba, Ronaldo je propustio odigrati tek dvije minute. Riječ je o posljednje dvije iz već riješenog ogleda osmine finala Lige prvaka u Rimu kada ga je Zidane povukao iz igre u 88. minuti pri rezultatu 2-0 za madridski sastav.

Nezamjenjivog Portugalca slijedi kreativni dvojac iz veznog reda Toni Kroos i Luka Modrić. Obojica su igrali u smanjenoj minutaži ligaškog ogleda protiv Espanyola kada su pri četiri gola prednosti u 6-0 pobjedi izvađeni iz igre. Modrić u 63., a Kroos u 70. minuti tog dvoboja. Obojica su odigrala više od 95 posto ukupne moguće minutaže pod Zidaneovim vodstvom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo