OMILJENI BIVŠI DINAMOVAC NA PRAGU SENZACIONALNOG TRANSFERA: / Sletio je u prijestolnicu kako bio potpisao za slavni klub

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Soudani sletio u Atenu kako bi potpisao ugovor s Olympiacosom

17.6.2019.
14:45
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Dio britanskih i grčkih medija se tijekom ponedjeljka naveliko raspisao o bivšem dinamovcu El Arabi Hilalu Soudaniju, za kojeg tvrde "da će uskoro potpisati ugovor s Olympiakosom", vijest je koju javlja i grčki Novasports.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na društvenim mrežama, točnije na Twitter profilu Talk Forest TV-a, stoji kako je Soudani sletio u Atenu kako bi potpisao ugovor s grčkim velikanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alžirac je, tako, tijekom dana stigao u gršku prijestolnicu obaviti liječnički pregled i nakon toga potpisati ugovor, te započeti novo poglavlje svoje karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Soudani je za Dinamo igrao u periodu od 2013. do 2018. godine kada se u transferu vrijednom tri milijuna eura preselio u Nottingham Forest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je jedan od najboljih igrača ako ne i najbolji u spomenutom periodu, zaradio je nadimak Mr. Derby kao i pljesak zagrebačkih navijača, koje je oduševljavao požrtvovnošću i potezima. Definitivno, jedan je od najboljih stranaca ikad koji je igrao u HNL-u...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako je Soudani za Nottingham odigrao tek osam utakmice i pritom postigao dva pogotka, a njegovu karijeru na 'Otoku' obilježila je teška ozljeda. Da nije bilo ozljede, vjerujemo kako bi se alžirski reprezentativac u Engleskoj predstavio na najbolji mogući način.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo