OLMO OTKRIO ZAŠTO SE NIJE HTIO SLIKATI S MESSIJEM PA PRIČAO O DINAMU: / 'Znam koje vas pitanje najviše zanima...'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

'Messi je imao nekog prijatelja kojeg je došao gledati u Castelldefels. Koje dijete nije htjelo imati sliku s njim? Pa, ja! Rekao sam 'Ne, hvala, samo želim nastaviti igrati.

1.4.2021.
21:33
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nekadašnji nogometaš Dinama, Španjolac Dani Olmo podijelio je svoju životnu priču u poznatom mediju Players Tribune. Olmo je pričao o svojim danima u Barceloni, Dinamu pa sve do nastupa za španjolsku reprezentaciju i Leipzig.

Španjolski veznjak pokušao je odgovoriti na pitanje koje zanima cijeli nogometni svijet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam koje vas pitanje najviše zanima. Kako to da sam otišao iz Barcelone u Zagreb i onda u Leipzig“, započeo je Olmo tekst pa se osvrnuo na anegdotu u kojoj se prisilno slikao s Messijem.

"Messi je imao nekog prijatelja kojeg je došao gledati u Castelldefels. Koje dijete nije htjelo imati sliku s njim? Pa, ja! Rekao sam 'Ne, hvala, samo želim nastaviti igrati. To je samo fotografija, zar ne?', objasnio je Olmo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ali protiv moje volje, stavili su me kraj Messija i fotografirali me. Nisam ni rekao ništa, čekao sam klik da se mogu vratiti lopti, kao da ja Messiju radim uslugu. Danas mi je drago da su me natjerali jer imam još tu fotografiju doma“, ispričao je Olmo.

Image
Image

Dani Olmo of Spain Spain vs Greece, Qatar 2022 World Cup, qualifiyng round, group B, date 1. Football, Nuevo Los Carmenes Stadium, Granada, Spain - 25 mar 2021,Image: 601506292, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only, Model Release: no

'Dinamo mi je ispunio ludo obećanje'

Osvrnuo se i na trenutak u kojem je odlučio zamijeniti La Masiju Maksimirom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najprije mi nisu vjerovali u Barceloni jer nitko ne odlazi iz Barcelone u Hrvatsku. Nitko, ne radi se to tako. Kad je moj otac dobio ponudu, ja sam rekao da bih želio ići. Jednostavno je. U Dinamu su mi obećali da ću napredovati, igrati u Europi i da će od mene napraviti svog najskupljeg igrača u povijesti. Dotad je rekord držao Luka Modrić, a ja sam vjerovao da mogu biti skuplji i od njega. Dinamo je uskoro ispunio svoje ludo obećanje i poslao me u Leipzig“, ispričao je Olmo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo