OLMO NAPUSTIO ZAGREB I NA ODLASKU SE EMOTIVNO OPROSTIO: / Proživio je dramatičnu noć - 'Razmišljao sam što ću reći, ali...'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Veli da nije niti trenutka dvojio oko prelaska u Leipzig

24.1.2020.
12:04
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Došao je i taj dan. Dinamov superstar Dani Olmo napustio je Zagreb i privatnim je zrakoplovom iz zračne luke u Zagrebu krenuo ka Leipzigu gdje bi danas trebao obaviti liječnički pregled i potpisati ugovos vodećom momčadi Bundeslige. Olmo je uoči polaska u Njemačku novinarima otkrio kako su izgledali njegovi posljednji sati prije oproštaja s klubom koji ga je pratkički stvorio.

"Kad je postalo jasno da zaista odlazim cijelu noć nisam spavao. Jednostavno nisam mogao. Razmišljao sam što ću reći dečkima, a na kraju nisam mogao reći ništa. Ovo je bilo predivno razdoblje za mene. Osigurali smo proljeće u Europi, Dinamo odveli u Ligu prvaka i te dvije povijesne sezone ću najviše pamtiti. Nikada neću zaboraviti svoje vrijeme u Dinamu", rekao je Olmo prije leta za Njemačku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

24.01.2020., Zagreb - Dani Olmo u zracnoj luci Zagreb na odlasku za Njemacku gdje ga ceka potpisivanje sa novim klubom RB Leipzig. Photo: Igor Kralj/PIXSELL

KOLIKO BI DINAMO ZAISTA MOGAO ZARADITI NA DANIJU OLMU? Detalji ugovora su dosad neviđeni na ovim prostorima

Image
KOLIKO BI DINAMO ZAISTA MOGAO ZARADITI NA DANIJU OLMU? /

Detalji ugovora su dosad neviđeni na ovim prostorima

Image
KOLIKO BI DINAMO ZAISTA MOGAO ZARADITI NA DANIJU OLMU? /

Detalji ugovora su dosad neviđeni na ovim prostorima

Kaže da se već čuo s novim trenerom Julainom Nagelsmannom. "Čuo sam se sa šefom i sportskim direktorom, naravno. Očekivanja u Leipzigu su velika, prvi smo u Bundesligi, u Ligi prvaka nas čeka Tottenham. Ići ćemo utakmicu po utakmicu, ali klub je velik i ambicije su velike", kazao je Olmo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veli da nije niti trenutka dvojio oko prelaska u Leipzig. "Leipzig je bio moja odluka, od prvog dana", kaže Olmo pa šalje poruku navijačima. "Volim ih kao što su oni pokazali da vole mene. Od prvog dana sam bio ponosan što sam bio Dinamov igrač, sa tim ponosom i odlazim u novi klub", izjavio je Olmo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo