OLMO I DRUŠTVO PRED NAJTEŽIM ISPITOM DO SADA: / Pogledajte kakvu momčad Guardiola šalje na Dinamo

Image
Foto: Profimedia

Nevjerojatna je dubina momčadi slavnog Katalonca

30.9.2019.
10:58
Profimedia
VOYO logo

Pred nogometašima Dinama najveći je izazov ove sezone. Nakon briljantne predstave protiv Atalante na MaksImiru i pobjede od 4:0 Nenad Bjelica i društvo ovog će utorka u sklopu Lige prvaka gostovati na Etihadu gdje im je domaćin Manchester City, jedan od najvećih favorita za naslov. Moćne trupe PepaGuardiole u prvom su kolu s 3:0 pregazile Šahtar u Ukrajini i sada to isto žele ponoviti protiv Dinama kako bi što prije osigurali drugu fazu natjecanja.

De Bruyne seli na klupu

Guardiola za ovaj susret ne može računati na Johna Stonesa, Aymerica Laporte i Leroya Sane. Sva su trojica izvan pogona zbog ozljeda. Međutim u momčad će s vjerojatno vratiti Aguero, BerbardoSilva i DavidSilva, koje je odmarao protiv Evertona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitanje je koga će izostaviti. Mahrez je dao tri gola u svoja četiri posljednja nastupa te se nada da će zadržati mjesto u momčadi. RaheemSterling bi također trebao zaigrati od prve minute protiv Modrih.

Lako je, pak, moguće da će najbolji igrač Cityja Kevin de Bruyne ovaj susret početi s klupe. Mjesta središnjih braniča očekuje se da će zauzeti Otamendi i Fernardinho, dok bi umjesto Walkera i Zinčenka i bekovima priliku dobiti Cancelo i Mendy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo