Olić sve iznenadio dobrim vijestima

'Za otprilike tjedan dana moći početi s trkačkim treninzima. Nadam se da ću dobiti zeleno svjetlo liječnika', izjavio je Olić i razveselio svoj Bayern, ali i hrvatsku reprezentaciju.

8.9.2011.
15:05
VOYO logo

Dobre vijesti za Bayern i hrvatsku reprezentaciju: Ivica Olić mogao bi se vratiti na nogometne terene ranije nego što su liječnici najavili nakon njegove ozljede.

Podsjetimo, 32-godišnji napadač Bayerna i hrvatske reprezentacije je zadobio parcijalnu rupturu tetive u kuku u dvoboju 3. kola Bundeslige. Bayern je svladao HSV s 5:0, a strijelac posljednjeg gola bio je upravo Olić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, u toj akciji je, u sudaru s Jeffreyjem Brumom, zaradio ozljedu zbog koje je, prema prvim prognozama, trebao pauzirati šest do osam tjedana.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=1AVKpoZWwAEP9L4v
szólj hozzá: Bayern München - Hamburg 5-0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nove informacije ipak govore da bi se hrvatski napadač znatno ranije mogao ponovno naći na travnjaku.

"Rekao bih da ću za otprilike tjedan dana moći početi s trkačkim treninzima. Nadam se da ću dobiti zeleno svjetlo liječnika", prenosi Olićevu izjavu Bild.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olić se, podsjetimo, na početku ove sezone vratio na teren nakon devetomjesečne stanke uzrokovane ozljedom i operacijom koljena. Ulazio je s klupe u dvije bundesligaške utakmice i pritom zabio jedan pogodak.

Vezani članci:

arti-201108210282006 arti-201108200186006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo