BIVŠI VATRENI NAHVALIO KOVAČA: / 'Bio je već u sličnoj situaciji kada je preuzeo Hrvatsku'

Image
Foto: Screenshot: Niko Kovač

Bivši hrvatski izbornik Niko Kovač odradio je prvi trening kao trener bundeligaša Eintrachta, kojeg u subotu čeka gostovanje kod Borussije (M).

10.3.2016.
16:58
Screenshot: Niko Kovač
VOYO logo

"Radit ćemo dan i noć, 24 sata na dan, sedam dana u tjednu. Prvi dojmovi s treninga su najbitniji za sastavljanje momčadi. U potpunosti sam otvoren i sugestije su dobrodošle", rekao je Kovač napominjući kako je prvi trening dobro prošao te da su igrači dali sve od sebe.

Spasio Hrvatsku

Čini se da u klubu smatraju kako je Kovač pravi čovjek za klub koji se nalazi na 16. mjestu te je u zoni ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je već u sličnoj situaciji kada je preuzeo Hrvatsku u trenutku kada situacija nije bila jednostavna. On je bio kandidat za trenera još od prošlog ljeta i nismo prekidali kontakt s njim", prokomentirao je sportski direktor kluba BrunoHübner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olić ga nahvalio

Dolazak Nike Kovača u Bundesligu zainteresirao je mnoge tamošnje medije, a Sport 1 kontaktirao je tim povodom IvicuOlića, koji je dugo godina igrao s Kovačem u reprezentaciji, a bio je i dio momčadi dok je potonji bio izbornik.

Image
Image

Ivica Olić

"Kao izbornik reprezentacije pokazao je veliki talent. Pravi je čovjek za Eintracht, ali mu neće biti jednostavno. Nije DavidCoperfield da čarolijom napravi uspjeh. Međutim, cijelu karijeru igrao je u Njemačkoj. Tamo je rođen i po mentalitetu je više Nijemac nego Hrvat", kazao je Olić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je pitanju Kovačev način rada Olić je nadodao da je od prvog dana u reprezentaciji tražio disciplinu i profesionalnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Takav je bio kao igrač i njegov sadašnji klub upravo na taj način može do uspjeha. Iskustva ima dovoljno i radio je s igračima poput Modrića, Mandžukića i Rakitića. Kad radiš s nogometašima poput njih to je sasvim dovoljno iskustvo. S bratom Robertom je vrlo dobro radio u Hrvatskoj", poručio je bivši Vatreni.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo