OLIĆ KONAČNO PREKINUO ŠUTNJU I OTKRIO HOĆE LI USKORO NAPUSTITI VATRENE: / 'Znam da me Rusi spominju kao jednog od kandidata'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Olić dobro poznaje tamošnji nogomet, u CSKA je igrao od 2003. do 2007.

5.7.2020.
15:11
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Legendarni napadač hrvatske reprezentacije, a danas prvi pomoćnik izbornika Zlatka Dalića, Ivica Olić, na meti se ruskog velikana CSKA-a, ako je vjerovati napisima ruskih medija. Navodno u legendi Vatrenih Rusi vide rješenje za trenersko mjesto, a to nije u praksi nimalo lagana zadaća.

Naime, CSKA je ove sezone u teškoj krizi, trenutno su na petom mjestu ljestvice, prvoplasirani Zenit im bježi 19 bodova, dakle naslov je nemoguć, a uprava kluba već je krenula tražiti novog trenera. Među kandidatima je navodno i Ivica Olić, tako barem tvrdi portal sport24, a konkurenti su mu, klupska legenda, Sergej Ignjašević, pa dvije još dvije ikone, braća Berezuckij (jedan bi bio glavni, drugi pomoćni trener), te još Aleksandar Grišin. Dakle, jaka konkurencija, ali ne treba zaboraviti da je Ivica Olić također bio obožavana persona u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Oliću ruski novinari imaju samo riječi hvale i nazivaju ga legendom kluba te ističu kako bi mogao biti dobro rješenje.

“Ivica Olić je nedavno započeo svoj trenerski put, a član je stručnog stožera Zlatka Dalića s kojim je postigao velike uspjehe na klupi hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Veliki plus mu je i znanje ruskog jezika, a prema učestalim komentarima dobro poznaje trenutačnu situaciju oko kluba”, navode ruski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

111: MOSCOW, RUSSIA. NOVEMBER 26. Ivica Olic of FC CSKA Moscow (foreground) and Dynamo's Denis Kolodin during the final game of the Russian Soccer Championship, lost by CSKA 1-2., Image: 19618769, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Utkin Igor / TASS / Profimedia

[VIDEO] SLAVNI KOMENTATOR ZAMALO UMRO NAKON REBIĆEVA GOLA: Pogledajte infarktnu proslavu i neobično zazivanje Vatrenog

Image
[VIDEO] SLAVNI KOMENTATOR ZAMALO UMRO NAKON REBIĆEVA GOLA: /

Pogledajte infarktnu proslavu i neobično zazivanje Vatrenog

Image
[VIDEO] SLAVNI KOMENTATOR ZAMALO UMRO NAKON REBIĆEVA GOLA: /

Pogledajte infarktnu proslavu i neobično zazivanje Vatrenog

'Nisam bio u kontaktu'

Nakon što su se ove vijesti proširile, oglasio se i sam Ivica Olić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Te priče su špekulacije, ja zaista nisam upoznat s pričom kako bih trebao postati trener CSKA. Znam da me ruski mediji spominju kao kandidata, ali definitivno na tu temu nisam bio ni s kim u kontaktu", rekao je Olić u razgovoru za Sportske novosti.

"U ovom trenutku još ne razmišljam o trenerskom poslu, prvo moramo odraditi Europsko prvenstvo s Vatrenima! Onda ćemo vidjeti", zaključio je Ivica Olić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olić dobro poznaje tamošnji nogomet, u CSKA je igrao od 2003. do 2007. godine i osvojio je sve što se u Rusiji moglo osvojiti kao i Kup UEFA, a već više od dvije godine peče zanat na klupi reprezentacije Hrvatske. U CSKA bi ga mogli, ako se špekulacije ostvare, dočekati čak dvojica hrvatskih nogometaša, tamo su Nikola Vlašić koji je nositelj igre i ključni igrač te partner mu u liniji Kristijan Bistrović.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo