Legendi je žao što Dinamo nije još žešće stradao

'Trebali smo zabiti još dva ili tri gola i pobijediti većom razlikom jer im nismo dopustili da stvore išta', izjavila je legenda kijevskog Dinama Oleg Blohin nakon trijumfa nad zagrebačkim klubom.

4.10.2012.
9:27
VOYO logo

Trener nogometaša kijevskog Dinama Oleg Blohin izrazio je zadovoljstvo rezultatom, ali ne posve i igrom u 2. kolu skupine A Lige prvaka protiv hrvatskog prvaka.

Slavio je kijevski Dinamo kod kuće protiv zagrebačkog imenjaka s 2:0 golom Guseva i autogolom Pivarića, te je došao do vrijedna tri boda u borbi za nokaut-fazu natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=LxlnWFEKqK64oRpw

"Počeli smo dobro i zabili rani gol, ali nakon nekog vremena moji su se igrači prepali rezultata. Dopustili smo Dinamu da preuzme inicijativu i naši igrači nisu mogli shvatiti koga da pokrivaju u veznoj liniji. Zaboravili su o čemu smo pričali uoči utakmice", rekao je Blohin pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon odmora smo se regrupirali i kako smo vodili 2:0 ubacili smo dodatnog 'sidruna' kako bi povezao stvari u veznoj liniji. Nije mi se svidjelo što smo ponekad stajali preduboko. Trebali smo zabiti još dva ili tri gola i pobijediti većom razlikom jer im nismo dopustili da stvore išta", izjavio je trener ukrajinskog doprvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo