Akcija Island / Okupila se reprezentacija: nema Rakitića, ali Čačić ima momčad za poželjeti

Modrić, Kovačić i Mandžukić dolaze u srijedu u Sv. Martin na Muri, gdje je, na prvom treningu Vatrenih uoči utakmice s Islandom, bila sjajna atmosfera

5.6.2017.
19:18
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se uoči važnog gostovanja na Islandu . Izabranici Ante Čačića formu uoči kvalifikacijskog susreta za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiju tražit će u Sv. Martinu na Muri.

Posljednje je ovo okupljanje reprezentacije ove sezone. Ipak, s ne baš dobrim vijestima jer izbornik u akciju Island kreće bez jednog od najvažnijih igrača, Ivana Rakitića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poslije utakmice Kupa kralja, konzilij Barceloninih liječnika poslao je zamolbu da Rakitića oslobodimo reprezentativnih obaveza. Ima akutnu upalu donjeg dijela trbušnog zida", kazao je izbornik Ante Čačić.

Zamjenu neće zvati, a pripreme će pokazati tko će biti sretnik u Rakitićevim kopačkama. Ostalih briga izbornik nema, nedavna utakmica protiv Meksika poslužila je svrsi - debitanti s manjom minutažom dobili su krila za novi podstreh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svjestan sam toga da imamo stvarno snažnu reprezentaciju. Zahvalan sam i sretan što je napokon došlo i to vrijeme da budem dio toga", zadovoljno će reprezentativac Ivan Santini.

A svjestan je i Čačić da ima momčad za poželjeti, osam njegovih izabranika ove sezone je osvojilo nacionalna prvenstva. Duplu krunu su slavili Andrijašević i Modrić, koji je prije dva dana podigao treći trofej Lige prvaka. Za koga je navijao novi prvak Hrvatske?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskreno, ja sam bio kontra Reala, ali zato što navijam za Barcu, nema to nikakve veze s Modrićem", otkrio nam je Franko Andrijašević.

"Vidjeli smo jednu fantastičnu prezentaciju Luke Modrića, jedan antologijski gol Marija Mandžukića kojeg ćemo se svi sjećati kad se bude gledala bilo koja utakmica u finalima", komentira izbornik Čačić subotnje finale Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatni dečki na kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo već su pokazali da su na pravom putu, u Reykjaviku moraju samo zadržati ritam.

FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo