Ma kakva krađa, Oko sokolovo riješio sve dileme!

Gostovanje kod Bayerna loše je počelo za Madriđane. Ronaldu su lopovi prije utakmice ukrali tri para kopački, a sudac je Realu ukrao remi, tvrde Madriđani.

18.4.2012.
11:23
VOYO logo

"Krađa Ronaldovih kopački je sramota, tako nešto se ne bi moglo dogoditi na Santiago Bernabeuu. Pretrpjeli smo prvi poraz ove sezone u Ligi prvaka, ali nemam zbog toga negativne emocije. Bila je to dobra utakmica, tipični polufinale Lige prvaka. Prvi gol smo primili iz evidentnog zaleđa. Tipična pogreška, no, događa se, nije da kritiziram suce", otkrio je Jose Mourinho što se dogodilo njegovom najvrjednijem igraču, koji se u susretu protiv Bayerna nije proslavio.

Na pitanje zašto je Real izgubio, odgovorio je ovako:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zato jer je Bayern zabio u 90. minuti", odbrusio je u svom stilu.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=xTIlgV8R8OIi8DCV
szólj hozzá: Bayern 2-1 Real Madrid

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinhovu tvrdnju da je Bayern zabio prvi gol iz zaleđa podržao je i kapetan i vratar Real Madrida Iker Casillas.

"Kod Riberyjevog pogotka je Luis Gustavo opstruirao moj pogled na loptu. Možda iz prve niste to mogli niti primijetiti jer se sve odvijalo jako brzo. Ali, da, bilo je to zaleđe", kaže Casillas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A evo što o spornom zaleđu kaže sudački ekspert Mateo Beusan, koji je za Sportski analizirao situaciju kod prvog gola.

"Diskutabilno je, znate. Igrač se jest nalazio u smjeru kretanja lopte i bio je u zaleđu, ali sudac je procijenio da nema utjecaja na vratara iz prostog razloga je je to bio strahito jak udarac. Uz to, igrač koji je na putu lopte čak želi pobjeći u stranu, te daje do znanja da ne želi sudjelovati u igri. Inače, Howard Webb je izvanredno sudio, osim što u zadnjioj minuti nije isključio igrača Reala - Granera. To je po svim pravilima bilo isključenje, udaranje igrača bez lopte, ali on je možda procijenio da nema smisla to raditi u zadnjoj minuti", zaključio je Beusan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Bayerna Jupp Heynckes emitirao je veliku dozu optimizma nakon pobjede njegovog sastava u Münchenu protiv Real Madrida 2:1 u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka.

"Nije lako pobijediti Real Madrid. Željeli smo igrati s puno strasti i žara svih 90 minuta i tako je i bilo. Vrlo sam zadovoljan s predstavom moje momčadi tijekom svih 90 minuta. Nakon što je Real izjednačio, pokazali smo snagu karaktera", zborio je 66-godišnji trener Bavaraca, koji je 1998. godine s Real Madridom osvojio Ligu prvaka. No, tada je zbog loših rezultata u prvenstvu, tek četvrtog mjesta s 11 bodova zaostatka za prvakom Barcelonom, dobio otkaz u Madridu nakon samo jedne sezone na klupi ''kraljeva''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo i u uzvratnoj utakmici u srijedu u Madridu odigrati na naš način, onako kako Bayern igra. Moji igrači znaju da će zabiti gol u Madridu. Važno je jedino da uspostavimo pravu ravnotežu između igre u napadu i obrani", veli Heynckes.

Bayernov veznjak Bastian Schweinsteiger, koji još uvijek nije uhvatio optimalnu fizičku spremu nakon pauze zbog ozljede stopala, nije dobro reagirao na zamjenu u 61. minuti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moji igrači nikada nisu sretni kada ih izvadim iz igre. Moram živjeti s time. Bastian je odigrao dobro. Neka odigra još sat vremena u subotu protiv Werdera i u Madridu ćete opet vidjeti onog starog Schweinsteigera", zaključio je Heynckes.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo