OGROMNA VIJEST IZ ITALIJE: / Jedan od klubova koji se ove sezone bori za naslov prvaka želi u svoje redove dovesti Dejana Lovrena?

Image
Foto: AFP

Lovrenu na kraju sljedeće sezone završava ugovor s engleskim Liverpoolom

15.3.2020.
21:44
AFP
VOYO logo

Talijanski prvoligaš Lazio, drugoplasirana momčad na ljestvici Serie A u trenutku predika prvenstva zbog epidemije koronavirusa, u svoje redove ovoga ljeta želi dovesti braniča engleskog Liverpoola i hrvatske nogometne reprezentacije Dejana Lovrena.

Vijest je objavio portal Lalaziosiamo.It koji je, što se može zaključiti iz samog naziva, posvećen praćenju vijesti povezanih s tim klubom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojačanje za Ligu prvaka

Lovrenov ugovor s Liverpoolom istječe na kraju iduće sezone pa to planiraju iskoristiti u Laziju koji želi dovesti 30-godišnjeg Hrvata kako bi pojačao zadnju liniju svoje momčadi.

Treba pričekati kako će se ova sezona završiti zbog situacije s koronavirusom u Italiji, ali Lazio će sljedeće sezone najvjerojatnije igrati Ligu prvaka i u rimskom klubu smatraju da im za nju treba Lovren koji je to natjecanje osvojio prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju, talijanski portal navodi kako će se za Lovrena Lazio morati boriti s Tottenhamom, Milanom, Lyonom i Arsenalom koji su također zaintersirani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo