Dva kapitalca u jednom danu: Dinamo doveo novo veliko pojačanje!

Ognjen Vukojević nosit će Dinamov dres u novoj sezoni. Donedavni hrvatski reprezentativac stiže na posudbu iz ukrajinskog velikana Dinama iz Kijeva.

11.8.2014.
19:30
VOYO logo

Ognjen Vukojević i dalje će nositi dres Dinama, ali kijevski je zamijenio zagrebačkim. Vezni red hrvatskog prvaka dobio je još jedno pojačanje, a bit će zanimljivo vidjeti kako će Mamići uklopiti sve te igrače u jednu momčad.

Već su stigli Franko Andrijašević, Paulo Machado, Goncalo Santos i Marko Pjaca od veznjaka, a sada će mjesto među Husejinovićem, Ademijem, Brozovićem i Antolićem trebati pronaći i Vukojević. Možda je to znak i odlaska nekog od njih?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, Vukojevićeva prirodna pozicija je zadnji vezni, a kako donose Sportske novosti, mogao bi zaigrati za Dinamo već u petak u Splitu.

Podsjetimo, Vukojević se oprostio od reprezentacije jer izbornik Niko Kovač baš i nije najveći njegov navijač, SP u Brazilu gledao je s klupe za pričuvne igrače, te će njegovo iskustvo dobro doći maksimirskom klubu. Barem na godinu dana koliko je dogovorena njegova posudba. Ponedjeljak je očito bio jako plodan za Dinamo, već ranije je objavljen transfer čileanskog napadača Angela Henriqueza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo