OGLASIO SE MANDŽUKIĆ: / Pročitajte što je poručio pred ogled protiv 'svog' Bayerna

Image
Foto: AFP
15.3.2016.
18:41
AFP
VOYO logo

I ulog je velik. Nakon torinskih 2:2 iz prve utakmice, u srijedu će se saznati koji će od ova dva kluba nastaviti hod elitnim klupskim nogometnim natjecanjem, a hrvatski se napadač svakako nada da će to biti onaj čiji dres sada nosi. Unatoč nizu problema koji su desetkovali talijanske prvake, pa put Njemačke nisu niti krenuli Paulo Dybala, Giorgio Chiellini i Claudio Marchisio, Mandžukić i društvo nadu nisu ostavili na granici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želja

Ide tome u prilog i objava hrvatskog reprezentativca objavljena na Twitter-profilu putem kojega je poručio:

"Ishodišna točka svakog uspjeha je želja..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ili je samo nedavno čitao djela Napolenona Hilla, tražeći u njima inspiraciju za prekid golgeterske krize. Iako iznimno koristan momčadi u njenim uspjesima, Mandžukić trenutačno proživljava višemjesečnu krizu bez postignutog pogotka. Sakupio ih je za Juventus devet u 26 odigranih utakmica, no posljednji puta precizan je bio u ogledu protiv Carpija kojem je naudio s dva pogotka još 20. prosinca prošle godine.

Odgovorio kritičarima

Onima koji ga kritiziraju također je nedavno poslao sljedeću poruku, dajući im do znanja što stavlja ispred vlastite statistike:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nogomet je kolektivna igra u kojoj pobjeđuje MOMČAD, a ne pojedinac. Sve dok moja MOMČAD pobjeđuje, pobjeđujem i ja. A gol koji postigne bilo tko, može on biti branič ili napadač, jednako vrijedi za moju MOMČAD.”

I sigurno ga neće smetati propusti li se bivšim navijačima predstaviti golom. Ukoliko, jasno, Juventus prođe dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo