ODJECI INCIDENTA / Oglasio se i Sergej Jakirović nakon tučnjave u Trebinju: 'Neka se zabavljaju jedan dan'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Isti je medij pokušao doći i do izjave Đoke Milovića, kapetana Leotara, koji je sudjelovao u sukobu

17.10.2022.
14:00
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Cijela regija bruji o jučerašnjem incidentu koji se zbio nakon utakmice branitelja BH naslova Zrinjskog i Leotara iz Trebinja. Utakmica u Trebinju je završila 1:1, a tenzije su se podigle na konferenciji za medije kada je član stručnog stožera Leotara uletio u dvoranu.

'Sram vas bilo. Je li sramota da nam Bilbija psuje mrtvu majku jer nema toplu vodu', vikao je Srđan Kuljić prema stožeru Zrinjskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaiskrilo na presici

Svog je kolegu tom prilikom smirivao trener domaće momčadi Marko Maksimović, a Jakirović se nije htio miješati s obzirom na to da nije ni znao što se događalo.
Kasnije su se pojavile snimke fizičkog okršaja izvan klupskih prostorija, ali u krugu stadiona u kojem je sudjelovalo više osoba među kojima su bili trener Zrinjskog Sergej Jakirović i kapetan Leotara Đoko Milović.

Image
SKANDAL U SUSJEDSTVU /

VIDEO, Nevjerojatne scene sukoba nakon utakmice u BIH: Sudjelovao i jedan od najpopularnijih hrvatskih trenera

Image
SKANDAL U SUSJEDSTVU /

VIDEO, Nevjerojatne scene sukoba nakon utakmice u BIH: Sudjelovao i jedan od najpopularnijih hrvatskih trenera

Letjele su šake, pale su i teške riječi, a dan nakon incidenta sportska javnost u BiH, ali i u cijeloj regiji spekulira o tome što je pozadina sukoba s obzirom na to da snimke ne pokazuju kako je sve počelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponedjeljak se oglasio i Sergej Jakirović, bivši trener Gorice.

"Klub će uskoro izdati priopćenje. Sve ćete saznati uskoro, nakon klupskog priopćenja", kazao je strateg Plemića za Dnevni avaz pa onda kratko dao svoje viđenje incidenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavilo se na parkingu

"Izašao sam iz autobusa da pozovem igrače da krenemo, a u međuvremenu su im podijeljeni sendviči, a Đoki Miloviću sam rekao 'šta ti je, gotova stvar'. Podsjetio sam ga da me je vrijeđao i na prethodnom našem gostovanju, a on je odgovorio 'ja ću ovo, ja ću ono…'. Kad sam mu došao blizu, odgurnuo me, a moji su odmah reagirali. Ponavljam, klub će izdati priopćenje. Nama može prići tko god hoće i napasti nas', konstatirao je za Avaz Sergej Jakirović.

"Policija stoji kod svlačionica, a na parkingu nema nikoga. Policajci su nam došli poslije i pitaju 'što je bilo'? Slične stvari nam se stalno događaju u Trebinju. Bitno da da su napravili screenshot, navodno kako nekog ganjam. Ali dobro, neka se zabavljaju jedan dan", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti je medij pokušao doći i do izjave Đoke Milovića, kapetana Leotara, koji je sudjelovao u sukobu.

"Iz kluba su mi zabranili da dajem bilo kakve izjave", kratko je odgovorio Milović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo