LICE S NASLOVNICE / Incident s opijatima joj je prekinuo nogometnu karijeru, a sad na OnlyFansu zarađuje milijune

Image
Foto: Screenshot Instagram

Uz to nije zapustila ni influencersku karijeru te je postala zaštitno lice nekoliko modnih brendova kupaćih kostima i odjeće te danas zarađuje daleko više nego što je zarađivala kao nogometašica

25.7.2022.
11:59
Screenshot Instagram
VOYO logo

Trend sportašica koje ulaze u vode filmova za odrasle posljednjih godina je uzeo maha te se sve više uspješnih i manje uspješnih djevojaka iz svijeta sporta okreće stranici OnlyFans kao alternativnom izvoru prihoda.

UFC šampionka Paige VanZant, košarkaška legenda Liz Cambage i bivša 39. tenisačica svijeta, Ashley Harkelroad ostvarile su ogroman uspjeh i na tom području, a jedno od imena iz ženskog sporta koje na stranici za odrasle privlači najviše pozornosti je engleska nogometašica Madelene Wright.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ŠOKIRA I ODUŠEVLJAVA /

Bila je prva tenisačica na naslovnici Playboya, od sporta zaradila milijune, a sad je zvijezda OnlyFans-a

Image
ŠOKIRA I ODUŠEVLJAVA /

Bila je prva tenisačica na naslovnici Playboya, od sporta zaradila milijune, a sad je zvijezda OnlyFans-a

Opijati, alkohol i žestoko partijanje

Do 2019. godine je nastupala za Charlton te glasila za veliku nadu engleskog ženskog nogometa dok joj veliki skandal preko noći nije prekinuo karijeru. Paparazzi su je snimili kako nakon divlje noći s partija odlazi pod utjecajem alkohola i opijata. Da stvari budu gore uhvaćena je kako sjeda za volan svog automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se moglo očekivati, Charlton joj je odmah otkazao suradnju, a ona se našla u situaciji koju ne bi poželio niti jedan sportaš.

"Voljela sam svoje trenere, ekipu i Charlton. Odluka kluba me pogodila te sam počela razmišljati hoću li ikad više moći igrati, hoće li me itko htjeti. Jasno mi je bilo da sam razočarala ljude, bila sam djeci uzor", izjavila je nekoliko godina nakon incidenta Wright za britanski The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna karijera završila, druga počela

Ipak, pred mladom nogometašicom su se otvorila nova vrata. Vrlo brzo je postala hit na Instagramu, a broj pratitelja se penjao suludom brzinom. Nakon što je premašila četvrt milijuna pratitelja odlučila se okušati na OnlyFansu te je kroz manje od godinu dana zaradila pola milijuna funti što bi bilo nešto manje od 4.5 milijuna kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je s novom karijerom stiglo i jako puno negativnih komentara Wright se nije obazirala. Također, konstatirala je kako sadržaj koji dijeli na OnlyFansu nije pornografski već je riječ o fotografijama i videima u donjem rublju i nogometnim dresovima.

Uz to nije zapustila ni influencersku karijeru te je postala zaštitno lice nekoliko modnih brendova kupaćih kostima i odjeće te danas zarađuje daleko više nego što je zarađivala kao nogometašica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo