ŠOKIRA I ODUŠEVLJAVA / Bila je prva tenisačica na naslovnici Playboya, od sporta zaradila milijune, a sad je zvijezda OnlyFans-a

Image
Foto: Screenshot Instagram

Američka tenisačica nije jedina sportašica koja ima svoj profil na stranici s eksplicitnim sadržajem

19.7.2022.
9:50
Screenshot Instagram
VOYO logo

Bivša teniska zvijezda Ashley Harkelroad, nekadašnja 39. igračica svijeta, nakon karijere odlučila se okušati u nečem posve drugačijem te je otvorila OnlyFans profil koji je u kratkom roku postao hit. Kako sama kaže, na njemu objavljuje fotografije koje ne bi objavljivala na Instagramu, piše The Sun.

Inače, Harkelroad nikad nije bila pretjerano konzervativna te je poznata kao prva profesionalna tenisačica koja je završila na Playboyevoj naslovnici i to u vrijeme kada je na teniskim terenima stvarala ozbiljne probleme Sereni Williams, Mariji Sharapovoj i drugim šampionkama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Harkelroad je bila mamac za sponzore i tijekom karijere te je uz milijun eura od nagrada zaradila i devet puta više od raznih ugovora s brendovima i reklamnim agencijama.
Kada je 2008. godine završila na naslovnici Playboya objasnila je za medije zašto se odlučila na takav potez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Razmišljala sam o tome i shvatila da to trebam učiniti. Ponosno sam na svoje tijelo i htjela sam prezentirati i pokazati kako izgleda tijelo sportašice', zaključila je prije 14 godina, a očigledno se tom mišlju vodi i dana s tim da je na izmaku svojih 30-ih otišla i koračić dalje te na stranici za odrasle dijeli eksplicitni sadržaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Američka tenisačica nije jedina sportašica koja ima svoj profil na stranici s eksplicitnim sadržajem. Naime, posljednje vrijeme su tamo dodatnu popularnost stekle UFC šampionka Paige VanZant, nogometašica Madelene Wright, košarkaška legenda Liz Cambage i profesionalna vozačica Renee Gracie tako da već možemo govoriti o trendu kakav nikad prije nismo imali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo