OGLASIO SE PROSTAK JOSE: / "Tijekom utakmica vrijede drugačija pravila"

Image
Foto: AFP
14.8.2015.
14:04
AFP
VOYO logo

Radi se, naravno, o njegovom sukobu s klupskom liječničkom službom, a ponajprije s dr. Evom Carneiro koju je optužio za manjak osjećaja prema igri i nepoznavanje nogometa. Mourinho se naljutio jer su u dvoboju protiv Swanseaja (2:2) prošli vikend dr. Carneiro i ekipa bez njegove dozvole utrčali u teren kako bi ukazali pomoć Edenu Hazardu. Belgijski je nogometaš zbog toga privremeno morao izaći izvan travnjaka, pa je Chelsea ostala s devet igrača budući da je ranije isključen vratar Thibaut Courtois.

"Klupa je moja odgovornost"

Carneiro je reagirala potpuno normalno, na teren ju je pozvao sudac i ona se, zajedno s ostatkom liječničke službe, morala odazvati. No, Mourinha to nije spriječilo da je prostački izvrijeđa, a potom i donese odluku o njezinom udaljavanju s klupe, što je i potvrdio u petak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SAPUNICA SE NASTAVLJA: /

I FIFA protiv Mourinha zbog napada na liječnicu

Image
SAPUNICA SE NASTAVLJA: /

I FIFA protiv Mourinha zbog napada na liječnicu

"Fizioterapeut Jon Fearn i dr. Eva Carneiro neće biti na klupi u nedjelju, ali to ne znači da se u budućnosti ne mogu vratiti. Imali smo nesuglasice i moramo to popraviti. Radimo zajedno i ispravljamo stvari zajedno. Za neke je klupa jako važna, za neke nije. No, klupa je isključivo moja odgovornost i moja odluka", rekao je portugalski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Otvoren sam za kritike"

Na pitanje žali li zbog svojih postupaka prema Carneiro, Mourinho je odgovorio:

"Možete zaključiti što god želite. Imamo otvoreni odnos, i za nesuglasice i za kritike. Igrači znaju loše reagirati prema kolegama ili nekom članu stručnog stožera, ali to je nogomet, tijekom utakmica vrijede drugačija pravila. Ako netko misli da nesuglasice između dva člana liječničke službe i trenera mogu negativno utjecati na naš tjedan, taj nema pojma."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo