ODRIČE SE NAJVEĆIH ZVIJEZDA: / "Ako žele otići, neka slobodno odu"

Image
Foto: AFP, GEOFF CADDICK

Leicester City engleski je prvoligaš koji je ove sezone najveći hit Premierlige. Momčad koju vodi Claudio Ranieri u ovom je trenutku, nakon 26 odigranih kola, vodeća na tablici.

27.2.2016.
10:38
AFP, GEOFF CADDICK
VOYO logo

Mahrez je izvrsnim igrama na sebe privukao pažnju najvećih svjetskih klubova, a toga je svjestan trener Ranieri koji mu neće braniti da preseli u neki slavniji tim.

`Želim samo sretne igrače`

"Želimo zadržati sve naše igrače, ali ako mi neki od njih kaže `Šefe, želim otići tamo jer su takve moje ambicije`, ja ću mu odgovoriti `Idi, uživaj i sretno`", prenosi Ranierijevu izjavu Telegraph. "Želim da u klubu ostanu samo igrači koji su sretni što su ovdje. Leicester će uskoro jako narasti, naravno neće biti velik poput Real Madrida ili Barcelone, ali će biti jako dobar", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim se osvrnuo na situaciju s 25-godišnjim Alžircem. "Da sam Riyad razmišljao bih na sljedeći način: `Puno je klubova zainteresirano. OK, sada moram pokazati još više ako žalim otići tamo. Jer ako budem najbolji što mogu biti, možda će me i kupiti`. ali on sada mora biti koncentriran samo na Leicester. Ako ga vidim da razmišlja o drugim momčadima, završit će na klupi", poručio je talijanski strateg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pretpostavlja se da će za Mahreza Leicester tražiti oko 25 milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo