ODLUKA JE VEĆ DONESENA: / Poznato je tko će sljedeće sezone voditi Real Madrid

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN
5.5.2016.
21:15
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

"Florentino je tu odluku donio prije nekoliko tjedana i sam plasman momčadi u finale Lige prvaka nema s time nikakve veze", tvrdi neimenovani izvor.

I sam je sumnjao

Zidane je klupu Real Madrida preuzeo u siječnju nakon što je Rafaelu Benitezu otkazana suradnja, a dogovoreno je bilo da će momčad voditi do kraja sezone. Bilo je dana u kojima je i sam 43-godišnji francuski stručnjak pod znak pitanja dovodio dugoročnost svoje funkcije u klubu, a posebice nakon ligaškog poraza u utakmici protiv gradskog rivala Atletica, kluba protiv kojega će Real igrati i finale Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moguće je da će sljedeće sezone biti promjena u momčadi, a moguće je da promjena bude i na klupi. Pričekajmo pa ćemo vidjeti", izjavio je tada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U neočekivanoj šansi za naslove

Kako bilo, izvori iz Madrida tvrde da je Perez "veoma zadovoljan" Zidaneovim radom i "sjajnom atmosferom" koja vlada u momčadi.

Dva kola prije kraja španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid zauzima treće mjesto ljestvice sa samo bodom zaostatka za drugoplasiranim Atleticom i braniteljima naslova iz Barcelone. Trenutačno su u nizu od deset vezanih prvenstvenih pobjeda i u prilici za osvajanje dva iznimno poželjna trofeja. Prije samo koji tjedan sve to izgledalo je prilično nemoguće za ostvariti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj uživo 22.lipnja od 20 sati
VOYO logo