Odlične vijesti: Modrić će biti potpuno spreman za Norvežane!

Odlične vijesti za hrvatsku nogometnu reprezentaciju dolaze iz Madrida. Luka Modrić bit će spreman za dvoboj protiv Norveške koji se u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo igra 28.

4.2.2015.
12:33
VOYO logo

Podsjećamo, Modrić se ozlijedio igrajući upravo za hrvatsku reprezentaciju. U kvalifikacijskoj utakmici protiv Italije (1:1), 16. studenog u Milanu, stradao mu je mišić lijeve natkoljenice i otada je izvan pogona. Iz njegova su kluba Real Madrida u više navrata najavili da bi se Modrić trebao vratiti krajem veljače, a i hrvatski izbornik Niko Kovač je potvrdio da će 29-godišnji veznjak biti potpuno spreman za okršaj protiv Norveške.

"Stalno sam na vezi s Lukom. Već mu je puno bolje. Kaže mi da će uskoro početi trenirati s loptom i ostatkom momčadi. Zasad još ne ide punom snagom, većinom radi u teretani, a i terapije traju. Iz njegovih riječi zaključio sam da bi trebao biti potpuno spreman za tu utakmicu", izjavio je Kovač za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/UnG2l80L7WY

Dodajmo da Hrvatska u kvalifikacijskoj skupini H drži prvo mjesto s deset bodova iz četiri utakmice, koliko ima i drugoplasirana Italija. Norvežani su treći s bodom manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo