ODLAZI IZ REALA: / 'Matea Kovačića od prelaska u redove talijanskog velikana dijele sati'

Image

U želji da manje primjetnim učine odlazak Miralema Pjanića u redove Juventusa, talijanski prvoligaš Roma odlučan je u namjeri dovođenja hrvatskog nogometnog reprezentativca Matea Kovačića.

15.6.2016.
11:22
VOYO logo

Navodno je, pozivajući se na Leggo piše Football-Italia.net, Romin sportski direktor Walter Sabatini u potrazi za dvojicom kvalitetnih veznjaka pri čemu je u središte interesa momčadi stavio Realovog Kovačića i Newcastleovog Nizozemca Georginija Wijnalduma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrač Real Madrida skupa je opcija procijenjena na 25 milijuna eura, ali uvjeti za njegovo dovođenje su povoljni. Suparnik u toj namjeri Juventus vjerojatno će sada, nakon dovođenja Pjanića, odustati od njega, a madridski klub navodno je spreman pustiti ga na posudbu s opcijom kupnje", tvrdi se.

Wijnaldum je, dodaje se, već zatražio klub da ga proda. Ipak, "obojica veznjaka mogli bi biti višak uspije li Roma kupiti prvu opciju, Zenitovog Axela Witsela."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane postoji i tvrdnja prema kojoj je Sabatini već u Madridu i da Kovačića od Rome dijele samo sati. Dodaje se da je samom hrvatskom reprezentativcu koji se s ostatkom suigrača nalazi na Europskom prvenstvu u Francuskoj odlazak u Romu bio prihvatljivija opcija od prelaska u redove Juventusa i Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo