NEŠTO SE 'KUHA' / Odlazak iz Maksimira sve bliže: Atletico Madrid se uključio u utrku za Martina Baturinu?

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Španjolci napominju da Dinamo za njega traži 20 milijuna eura, što je vrlo pristojna odšteta za igrača poput Baturine

27.5.2023.
17:00
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Prije više od mjesec dana britanski mediji su objavili da je veznjak Dinama Martin Baturina  (20) na meti engleskog velikana Arsenala, a sada su Španjolci objavili da se u utrku za njegov potpis uključio i njihov velikan Atletico Madrid.

"Arsenal je pozorno pratio ovog mladića posljednjih mjeseci, a ostali su impresionirani njegovom izvedbom protiv Hajduka u kojoj je postigao pogodak i asistirao. Njegova vizija, dodavanja i elegantna igra u posljednjoj trećini donijeli su mu usporedbe sa zvijezdom Real Madrida Lukom Modrićem, koji je također igrao za Dinamo prije nego što se pridružio Tottenhamu. Topnici se nadaju da će uspjeti u svojim nastojanjima da potpišu Baturinu, budući da su propustili Modrića nekoliko puta tijekom vladavine Arsenea Wengera", opisao je Online Gooner injteres Arsenala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu je španjolski Todofichajes, ivještavajući o Atletucovom interesu za Baturinu, objavio da je trener madriđana Diego Simeone gledao nekoliko njegovih utakmica te da je predložio klupskoj upravi da ga dovedu. Napominje se i da je odšteta koja se spominje za, 20 milijuna eura, vlo pristojna za igrača poput Baturine.

FNC 11 - borilački spektakl godine iz Arene Zagreb gledajte UŽIVO u nedjelju, 28. svibnja, od 20 sati, ekskluzivno na PLAY Premiumu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo