ODGOVOR KOJI JE CIJELI NOGOMETNI SVIJET ČEKAO: / Giroud svjetski spustio bezobraznom Benzemi

Image
Foto: Profimedia

'Ne uspoređujete Formulu 1 s kartingom. I još sam pristojan... Znam da sam ja Formula 1'

1.4.2020.
12:49
Profimedia
VOYO logo

Jedna od zanimljivijih prepirki ovih dana ona je između bivših suigrača iz francuske reprezentacije Karima Benzeme i Oliviera Girouda. Napadač Reala bio je podosta grub u komentiranju Chelseajeve špice, kada su ga upitali tko je od njih dvojice bolji.

"Ne uspoređujete Formulu 1 s kartingom. I još sam pristojan... Znam da sam ja Formula 1", rekao je to Benzema o Giroudu, a kasnije je još dodatno objasnio što je htio reći, ali nije ublažio retoriku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono što nije napisano je bilo ono što sam rekao o njegovom doprinosu Francuskoj. Napisano je samo da sam rekao da sam Formula 1, a on karting. To je ono što mislim, to je istina. Ako mene pitate o usporedbi s Ronaldom Nazariom, reći ću da je on Formula 1, a ja karting. I to je istina", izjavio je Bezema.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

February 6, 2020, Madrid, MADRID, SPAIN: MADRID, SPAIN - FEBRUARY 6: Karim Benzema, of Real Madrid lamenting during Copa del Rey football match played between Real Madrid and Real Sociedad at Santiago Bernabeu stadium on February 6, 2020 in Madrid, Spain., Image: 496864060, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: AFP7 / Zuma Press / Profimedia

I sada je konačno dobio odgovor Girouda i ovaj mu je svjetski spustio. "Neki kažu da se ne mogu usporediti Formula 1 i karting, ali samo ću reći da sam svjetski prvak, što nije loše za nekog tko je za karting", odgovorio mu je Giroud.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Benzema je potjeran iz reprezentacije prije pet godina zbog toga što je sudjelovao u ucjenjivanju suigrača Mathieua Valbuene puštanjem njegove snimke seksa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo