ODGOĐENA UTAKMICA DINAMA I HAJDUKA: / 'Neophodno je bilo donijeti takvu odluku, igrat će se u prvom mogućem slobodnom terminu'

Image

S obzirom na propisano vrijeme izolacije za oboljele, HNK Hajduk ne može igrati utakmicu 22. kola HT Prve lige Hajduk - Dinamo u zakazanom terminu 21. veljače pa je zatražio odgodu

15.2.2021.
14:04
VOYO logo

Utakmica 22. kola HT Prve lige između Hajduka i Dinama, koja je trebala biti odigrana u nedjelju, 21. veljače, s početkom u 17:45 sati, odgođena je zbog zaraze koronavirusom velikog broja Hajdukovih igrača, objavljeno je na službenoj stranici Prve HNL.

"Nakon što je HNK Hajduk 12. veljače dostavio dokumentaciju i obavijest da je kod petorice igrača potvrđena zaraza koronavirusom, 15. veljače dostavio je novu dokumentaciju i obavijest da je kod još sedmorice igrača potvrđena zaraza. S obzirom na propisano vrijeme izolacije za oboljele, HNK Hajduk ne može igrati utakmicu 22. kola HT Prve lige Hajduk - Dinamo u zakazanom terminu 21. veljače pa je zatražio odgodu", službeno je objavljeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brezni: 'Neophodna je takva odluka'

U obrazloženju odluke povjerenika natjecanja HT Prve lige, Josipa Breznog, između ostaloga stoji:

“Sukladno propisima HNS-a i odluci Natjecateljske komisije HNS-a sa sjednice održane 6. siječnja 2021. godine, kojom je dano ovlaštenje povjereniku natjecanja za odgodom pojedine utakmice u slučaju da se u nekom klubu HT Prve lige potvrdi zaraza kod najmanje petorice igrača, neophodno je donijeti odluku o odgodi utakmice. Prema odredbama Pravilnika o nogometnim natjecanjima i Propozicija natjecanja, odgođena utakmica odigrat će se u prvom mogućem slobodnom terminu, o čemu će se odluka donijeti naknadno.”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo