Veliko razočaranje: Otkazane utakmice Dinama i Rijeke!

Istra će u 17. kolu prvenstva trebala je ugostiti vodeću momčad lige, Dinamo. No, utakmica se neće odigrati ove subote zbog očajnog stanja travnjaka.

23.11.2013.
13:36
VOYO logo

Ništa od utakmice u Puli. Nema ni minimalnih uvjeta za igru. Kapetani (Fausto Budicin i Josip Šimunić) i glavni sudac su izašli na teren, ali zbog očajnog stanja terena lopta nije mogla ni odskočiti. Nije preostalo ništa drugo nego da se otkaže dvoboj našeg prvenstva.

Novi termin će biti određen naknadno, a razočarani preostali gledatelji na stadionu Aldo Drosina su zvižducima ispratili poruku spikera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim raspletom mogu se veseliti i navijači Hajduka, jer 'bijeli' zaostaju samo dva boda iza ljutitog rivala. Kako Hajduk u nedjelju na Poljudu (19 sati) dočekuje Osijek, sasvim je moguće da Splićani preuzmu vodstvo u našem prvenstvu.

Nakon što se u popodnevnom terminu nije odigrala utakmica Istre i Dinama u Puli veće sreće nisu imali ni Lokomotive te Rijeka. Njihova utakmica bila je na rasporedu u 19 sati na Maksimiru, ali i oni će morati naći novi termin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, uvjeti na Maksimiru nisu bili regularni pa je sudar Domagoj Ljubičić iz Osijeka odlučio kako je bolje ne ni počinjati susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo