Odbio plaću od 23 milijuna eura u talijanskom gigantu

Nakon odlaska Leonarda na mjesto sportskog direktora PSG-a, Inter nikako ne može pronaći trenera. Posljednju odbijenicu Massimo Moratti dobio je od engleskog izbornika Fabija Capella.

21.6.2011.
16:00
VOYO logo

Fabio Capello odbio je ponudu predsjednika Intera Massima Morattija vrijednu 23 milijuna eura da vodi Nerazzurre u sljedeće tri godine. 65-godišnjeg talijanskog stručnjaka još godinu dana veže ugovor s Engleskim nogometnim savezom (FA), nakon kojeg će biti bogatiji za još sedam milijuna eura.

Capello, koji je Milan, Interove gradske rivale, vodio do četiri Scudetta i jedne Lige prvaka, odbijenicu Morattiju opravdao je lojalnošću Englezima koji su mu dali drugu šansu nakon neuspjeha na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi 2010. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istina je da je bilo razgovora, ali Fabio je odlučio ostati vjeran FA-u", rekao je Pierfilippo Capello, Fabijev sin, ujedno odvjetnik i agent.

Talijanski velikan tako je još uvijek u potrazi za Leonardovim nasljednikom, a kao najizgledniji kandidati za upražnjeno mjesto spominju se Gianfranco Zola i turski izbornik Guus Hiddink.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201106200694006 arti-201106170677006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo