'ODBIO BIH MESSIJA I DA ŽELI BESPLATNO IGRATI ZA NAS': / Riječi koje suludo zvuče na prvu kriju fantastičan nogometni plan

Image
Foto: Screenshot

Predsjednik turskog drugoligaša Altinordua Mehmet Seyit Ozkan otkrio je: 'I da Messi kaže da bi besplatno igrao za nas, ja bih ga odbio'.

3.3.2017.
7:30
Screenshot
VOYO logo

Ovu izjavu prenosi Laacibnet.net, a da Ozkanova priča 'drži vodu' pokazuje podatak da u momčadi nema nijednog igrača starijeg od 21 godine. Spomenuti portal piše kako je Mehmet Seyit Ozkan oduševljen potencijalom svoje akademije i plan mu je ulagati u proizvodnju kvalitetnih mladih igrača iz vlastitog omladinskog pogona. Na radost kluba, struke i uprave Altinordua.

OTKRIVEN PRAVI RAZLOG ENRIQUEOVA ODLASKA: Messi je izgubio živce, a poseban ‘pik’ ima na jednog igrača

"Ne trebam govoriti kakav je majstor, ali ja hoću dati priliku mladim turskim talentima. To je za mene poanta nogometa, sve ostalo je šuplja priča. Vjerujemo u turske tinejdžere", jasan je Mehmet Seyit Ozkan koji je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponosan sam na svoj klub. Imamo nevjerojatne momke kojima pružamo maksimalne uvjete za rad koje možemo i još značajnije, dajemo im priliku da na seniorskom nivou pokažu što znaju. Tako ćemo raditi i u budućnosti", rekao je Ozkan pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cilj nam je 2023. ući u prvu ligu i plasirati se na 100. godišnjicu kluba u europska natjecanja. Volio bih kada bi više klubova slijedilo ovakav model."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo