OD ZLATANA, MANDŽUKIĆA DO HARTA: / Ovo su igrači koje je Guardiola odbacio

Image

Engleski vratar Joe Hart posljednjih dana proživljava najgore dane u karijeri.

27.8.2016.
9:00
VOYO logo

Naime, novi trener Manchester Cityja Pep Gzuardiola praktički se odrekao 29-godišnjeg vratara, koji je u klubu proveo posljednjih deset godina. U tom periodu osvojio je pet trofeja, dok je on osobno četiri puta bio nagrađen Zlatnim rukavicama Premier lige, nagradom za najboljeg vratara prvenstva.

Image
ČITAVA ENGLESKA BRUJI O OVOM VIDEU: /

Je li ovo dokaz kraja Harta u Cityju?!

Image
ČITAVA ENGLESKA BRUJI O OVOM VIDEU: /

Je li ovo dokaz kraja Harta u Cityju?!

Došao Claudio Bravo

Guardila je poručio kako mu treba vratar koji odlično igra nogom te je doveo Claudija Brava iz Barcelone. Na taj način Hart je postao višak na Etihadu i sada mu ostaje još nekoliko dana do kraja prijelaznog roka kako bi pronašao novu sredinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije, međutim, Englez prvi igrač koji prolazi ovakvu sudbinu. Guardiolla je posljednjih godina postao poznat po odbacivanju igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na njegovom popisu brojna su poznata imena. Zlatan Ibrahimović napustio je Barcelonu nakon samo jedne sezone pod Pepovim vodstvom. Također, slično su u to vrijeme prošli i Samuel Eto'o, Deco i Ronaldinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolakosm u Bayern došla je nova faza obračuna s neželjenim igračima. Mario Mandžukić stigao je u Bayern 2012. godine. U prvojusezoni zabio je 22 gola u 40 utakmica te je posta prvi Hrvat koji je dao pogodak u finalu Lige prvaka. Sljedeće sezone na klupu je stigao Pep Guardiola. Mandžukić je u 48 nastupa dao 26 golova uz deset asistencija, ali je veći dio sezone morao iznova zadobivati povjerenje Katalonca. Na kraju je Pep doveo Roberta Lewandowskog, a Mandžukić je otišao u Atletico Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na izlaznim vratima Bayerna pod Pepom su se našli i Xherdan Shaqiri te Mario Götze. Potonji je doduše tek ovog ljeta napustio Bayern, ali svoje prste u tom ima i Pep jer mu za vremena u Bayernu nikada nije ukazao povjerenje. Bastian Schweinsteiger još je jedan igrač kojeg je odbacio. No, kod njega je bio problem i u brojnim ozljedama.

U Cityju pak Hartovu sudbinu prolaze Samir Nasri, Yaya Toure (napustio i Barcelonu dok je Pep bio tamo) te Wilfried Bony i Eliaquim Mangala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo