u nemilosti navijača / Od vrha do dna u mjesec dana: 'Modrić je g**no! Neka vrati nagradu Ronaldu!'

Image
Foto: Twitter

Prije mjesec dana mediji i navijači natjecali su se epitetima i pohvalama za Modrića, a sad se situacija drastično promijenila

29.10.2018.
12:13
Twitter
VOYO logo

Po prvi put od njegova dolaska na Santigao Bernabeu, Luka Modrić je nevidljiv u dresu Reala. 

Loše predstave kraljevskog kluba, aktualnog trostrukog europskog prvaka, doživjele su kulminaciju u nedjeljnom potopu na Camp Nou, gdje im je Barcelona predvođena Luizom Suarezom i bez Lea Messija, utrpala pet komada! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako nitko od igrača ne briljira, možda i najviše osjeti se loša forma hrvatskog kapetana, dugogodišnjeg motora pokretača i ključne karike Reala koji je očito potpuno iscrpljen nakon Svjetskog prvenstva i manjka slobodnog vremena za odmor prije početka sezone. 

A kako to inače biva u nogometu, put od vrha do dna mnogo je brži i bolniji nego što je to u obrnutom slučaju. Prije samo mjesec, nakon dodjele nagrada The Best, mediji i navijači su se natjecali hvalisavim epitetima i u superlativima su govorili o hrvatskom reprezentativcu, a sad se natječu tko će mu bolje 'spustiti'. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Više se vidio Messi nego Modrić u El Clasicu", stoji tako u jednom tvitu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dodijeliti Modriću nagradu The Best jedna je od najvećih nepravdi koja se ikad dogodila u nogometu, prijevara od igrača poput Modrića je nije zaslužila."

"Luka Modrić je g**no kojeg se Real mora što prije riješiti", stoji u još jednom uvredljivom tvitu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Recite Modriću da vrati ukradenu nagradu Ronaldu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U još jednom tvitu jedan od navijača je objavio fotografiju na kojoj se usred igre nalaze Luka Modrić, te Barcelonini Arthur, Sergio Busquets i Ivan Rakitić, a u opisu stoji: 'Sjajni veznjaci ... i Luka Modrić". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo